Αθηνά Οικονομάκου: «Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι όλη μέρα φτιάχνομαι και βάφομαι»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι όλη μέρα φτιάχνομαι και βάφομαι»

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Eίναι ανάμεσα στους 10 Έλληνες celebrities με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός αποδομεί το κλισέ που τη θέλει δέσμια της εικόνας της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Η εικόνα μου ενδιαφέρει λιγότερο απ' όσο φαίνεται. Απλά φροντίζω αυτό που εκπέμπω να είναι η καλύτερη εικόνα μου. Οπως θέλουμε όλοι. Δεν θα βάλω ποτέ στα social media μια στιγμή αδύναμη ή μια στιγμή που θα είμαι στενοχωρημένη ή κάποιον προβληματισμό μου. Δε θεωρώ ότι αυτός είναι ο ρόλος των social media.

Ούτε περιμένω να με βοηθήσει κανείς μέσα από εκεί, για να μοιράζομαι τον πόνο μου. Παρουσιάζω την ευχάριστη πλευρά της καθημερινότητας μου. Ωστόσο η ζωή μου είναι εκείνη μιας "κανονικής", καθημερινής γυναίκας με οτιδήποτε περιλαμβάνει αυτό. Ακριβώς όπως το λέω. Ο περισσότερος κόσμος το καταλαβαίνει. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν και πιστεύουν ότι όλη μέρα φτιάχνομαι και βάφομαι. Δεν με ενδιαφέρει να με συμπαθεί όλος ο κόσμος. Και δεν το θεωρώ και φυσιολογικό. Με νοιάζει να είμαι ο εαυτός μου και να με αγαπούν και να με εκτιμούν αυτοί που με ενδιαφέρει να με αγαπούν και να με εκτιμούν.

Παίρνω πολλή αγάπη από τα κοινωνικά δίκτυα. Οσο για εκείνους που εκφράζουν την πικρία ή τη δυσανασχέτηση τους σε κάποια δημόσια πρόσωπα, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το κάνουν. Δεν μπορώ να το πάρω προσωπικά. Εχει να κάνει καθαρά με το πώς νιώθουν σε σχέση με τον εαυτό τους. Ο λόγος που έχω αποκτήσει τόσους ίοΐΐοννεΐ'8 είναι γιατί εξαρχής ήμουν αυθεντική. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τα social media για να περάσω βαρύγδουπα μηνύματα ή για να πω την ιστορία της ζωής μου ή για να παρουσιάσω προσωπικές στιγμές μου πέρα από τα όρια που εγώ θέτω. Νιώθω ότι κρατάω καλά τις ισορροπίες. Φέρομαι όπως νιώθω», εξηγεί.

Αθηνά Οικονομάκου

Και ο παράγοντας ματαιοδοξία;

«Τη ματαιοδοξία που έχουμε όλοι προφανώς τι ικανοποιούμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτια. Όποιος υποστηρίξει το αντίθετο, θα πει ψέματα. Ωστόσο επειδή έχω λάβει πολλή δημοσιότητα από πολύ μικρή, μπορώ να πω ότι είμαι γεμάτη από αγάπη και από εκδηλώσεις θαυμασμού. Εννοείται ότι το εκτιμώ και το απολαμβάνω όταν συμβαίνει στο Instagram. Oι ανασφάλειες μου έχουν κάπως ισορροπήσει. Μου αρέσει η φωτογραφία και είναι έτσι φτιαγμένη η ζωή μου που δεν θεωρώ ότι πρέπει κρύψω κάτι ή ότι κάνω κάτι ακραίο.

Νιώθω τόσο καλά με όσα έχω αποκτήσει και έχω καταφέρει, για τα οποία έχω δουλέψει και έχω ιδρώσει χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Αυτό με κάνει ακόμα πιο αυθεντική και αληθινή. Κάποιοι μου λένε "σου βγάζω το καπέλο" κι άλλοι "εντάξει μας έχεις ζαλίσει με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Μη μας δείχνεις άλλο τον πλούτο". Δεν κάνω αυτό όμως.

Εγώ στη Σαντορίνη ζω σε ένα κανονικό σπίτι με τους φίλους μου που έρχονται και τους φιλοξενώ γιατί ο άντρας μου εργάζεται και λείπει, με το παιδάκι μου, με σκύλο μας, ζω μια κανονική καθημερινότητα μαγειρεύοντας, σκουπίζοντας, σφουγγαρίζοντας. Δεν έχω όμως λόγο να δείξω αυτό για να συμπονέσει κάποιος και να πείσω ότι είμαι μια φυσιολογική κοπέλα. Δεν θεώρησα ποτέ ότι δεν είμαι φυσιολογική κοπέλα», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved