Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Έχασα στο χρηματιστήριο χρήματα» (photos)
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Έχασα στο χρηματιστήριο χρήματα» (photos)

Ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του 70΄ και έχει γεμίσει δεκάδες μαγαζιά με τη φωνή του o δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα όσα προσέχει πλέον, για την οικονομική του κατάσταση και για το κομμάτι της φοροδιαφυγής.

Τι προσέχεις τώρα πια;

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί περνούν πολλά χρήματα από τα χέρια των καλλιτεχνών και των ανθρώπων της νύχτας. Σε νεότερη ηλικία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, που αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, γιατί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, στη δύση τους, έχουν μεγάλο βιοποριστικό πρόβλημα, αφού έχουν χάσει όλα τα χρήματα που είχαν νεότεροι. Επειδή βγάζουμε εύκολα τα χρήματα, τα σκορπάμε κι εύκολα, άλλοι σε καζίνο, άλλοι σε επιχειρήσει».

-Εσύ είχες καλή οικονομική πολιτική;

«Είχα καλή οικονομική πολιτική, βέβαια, έχασα στο χρηματιστήριο χρήματα, αλλά άντεξα, θέλει προσοχή στο πώς οι άνθρωποι της νύχτας αναλώνουν τα χρήματα του5. Το 90% των καλλιτεχνών, οικονομικά, τελειώνει άδοξα, τραγουδιστές όπως και πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, ονόματα να μη λέμε... Οι νεότεροι τώρα δεν νομίζω ότι μπορούν να κερδίσουν τόσο πολλά χρήματα, διότι εμείς την εποχή εκείνη είχαμε μεγαλύτερη ελευθερία με το φορολογικό θέμα, ήταν πιο άνετα τα πράγματα.

Από την εποχή που ξεκίνησε ο φορολογικός έλεγχος σε ημερήσια διάταξη, από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μέχρι και τώρα, που φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να δηλώνονται τα πάντα και ο τρόπος που θα πληρώνονται με διαφάνεια, δικλίδες ασφαλείας υπάρχουν παντού για να τα «πάρει» το κράτος. Έχει δυσκολέψει το καθαρό κέρδος των καλλιτεχνών. Δεν γίνεται να τραγουδάς κάπου χωρίς να δηλώνεις κάποια πράγματα».

-Οι καλλιτέχνες δεν είχαν ευθύνη για μεγάλο κομμάτι φοροδιαφυγής;

«Θα έπρεπε να γίνει και στην Ελλάδα αυτό, δεν είμαι ενάντια, γιατί κι εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε επί ίσοις όροις με όλους τους άλλους. Παντού υπήρχε φοροδιαφυγή, αλλά στο μέτρο που υπήρχε παλιά στη νύχτα… δεν το συζητάμε», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved