Φωτεινή Δάρρα: Ένα χρόνο μετά το μυστικό της γάμο, αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε! (photos)
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Ένα χρόνο μετά το μυστικό της γάμο, αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε! (photos)

Πιστή στον τρόπο ζωής που έχει αποφασίσει να κάνει αλλά και απρόβλεπτη! Αυτό είναι η Φωτεινή Δάρρα η οποία ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου της με τον Γιώργο Παπαχριστούδη, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη! 

Ποια είναι αυτή;

Ένα χρόνο μετά τον γάμο της, ανήμερα της πρώτης της επετείου, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από εκείνη την τόσο ευτυχισμένη ημέρα της την οποία μαζί με τον σύντροφό της φρόντισε να κρατήσει μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως θα θυμάστε, η είδηση του γάμου της δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι που ένας από τους ελάχιστους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, ο Γιώργος Νταλάρας δημοσίευσε μία και μοναδική φωτογραφία των νεονύμφων. Έτσι λοιπόν γινόταν γνωστό ότι είχαν ενώσει τις ζωές της. Όλοι όμως συνέχισαν να μη γνωρίζουν πού και πότε ακριβώς είχε γίνει το μυστήριο.

Αρκετούς μήνες μετά, σε αποκαλυπτική της συνέντευξη, η Φωτεινή Δάρρα είχε αποκαλύψει αυτές τις λεπτομέρειες, χωρίς όμως και πάλι να έχουν διαρρεύσει στον Τύπο φωτογραφίες της από εκείνη τη μοναδική ημέρα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε πει όταν ρωτήθηκε για το πότε ακριβώς είχε παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της:

«Ναι, στις 13 Οκτωβρίου του 2018. Κάναμε το γάμο μας στη Μακεδονία, στο χωριό του Γιώργου, σ' ένα μικρό εκκλησάκι. Όλα έγιναν σε πολύ κλειστό κύκλο με κοντινούς φίλους και συγγενείς και το τραπέζι στην αυλή που μεγάλωσε ο Γιώργος. Παρανυφάκι είχαμε την κόρη μας».

Σήμερα, η Φωτεινή Δάρρα δείχνει να έχει απαλλαγεί πλήρως από το άγχος της δημοσιότητας και όχι μόνο ανέβασε φωτογραφίες του γάμου της στο instagram αλλά λίγες ημέρες πριν ανέβασε και φωτογραφίες της από την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της Ρωξάνη. Μάλιστα, επέλεξε να κάνει αυτή την υπέρβαση, ανήμερα των γενεθλίων της 7χρονης πριγκίπισσάς της που είναι ό,τι πολυτιμότερο για εκείνη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε από αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές της ζωής της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved