Η πρώτη φώτο με το πρόσωπο της Μαρίνας Παντζοπούλου και ο λαμπερός γάμος του Παντελίδη (Photos)
Showbiz

Η πρώτη φώτο με το πρόσωπο της Μαρίνας Παντζοπούλου και ο λαμπερός γάμος του Παντελίδη (Photos)

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, σας κράτησε ενήμερους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Πολλές ειδήσεις, αποκαλύψεις, γάμοι αλλά και μία δυσάρεστη είδηση.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδειξε κατά λάθος το πρόσωπο της μικρής κόρης της, Μαρίνας και είναι μία κούκλα!

Στη δεύτερη θέση, ο γάμος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη: Η λαμπερή νύφη, το εντυπωσιακό χτένισμα και το σέξι νυφικό της Πωλίνας Φιλίππου.

Στην τρίτη θέση, εσείς αναδείξατε με τα κλικ σας την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που παντρεύεται τον κουμπάρο της και μεγαλώνουν μαζί το βαφτιστήρι της.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, οι οποίοι έφαγαν σε ταβερνάκι με τη Μαρίνα τους και λιώσαμε με τις τρυφερές αγκαλιές της μικρής στον μπαμπά της!

Τέλος, στην πέμπτη θέση μία δυσάρεστη είδηση, η αιτία θανάτου της Σοφίας Κοκοσαλάκη. Σε ηλικία 46 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Κοκοσαλάκη. Ουδείς πλην των δικών της ανθρώπων, γνώριζε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved