Σολωμού-Μουζουράκης: Περνούν τη σοβαρότερη κρίση στη σχέση τους! Τι τους οδηγεί στον χωρισμό; (pics)
Showbiz

Σολωμού-Μουζουράκης: Περνούν τη σοβαρότερη κρίση στη σχέση τους! Τι τους οδηγεί στον χωρισμό; (pics)

Μπορεί να είναι μαζί εννέα ολόκληρα χρόνια, όμως φαίνεται πως τώρα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού διανύουν την πιο δύσκολη φάση στην κοινή τους πορεία. 

Κάποιοι μάλιστα, καλά γνωρίζοντες, κάνουν λόγο για την πιο κρίσιμη καμπή στη μεταξύ τους ερωτική σχέση που δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να αποτελεί παρελθόν.

Η αλήθεια είναι, πως η Μαρία Σολωμού όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για τον Πάνο Μουζουράκη, με φανερή αμηχανία είπε αντίο στους δημοσιογράφους, μη θέλοντας να πει το οτιδήποτε για το θέμα.

Κάποιοι μάλιστα, δεν άργησαν να σχολιάσουν πως μία τέτοια αντίδραση ίσως σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν είναι καν πια μαζί.

Τι πραγματικά ισχύει;

Σύμφωνα με τη Real, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις εκείνης με το θέατρο αλλά και η απόφαση του γνωστού μουσικού και ηθοποιού να αφοσιωθεί στην καριέρα του στην Αμερική -αμέσως μετά το τέλος του The Voice θα φύγει ξανά για Λος Άντζελες- είναι τα σημαντικότερα "αγκάθια" που τους κρατούν σε απόσταση.

Πάντως, η Μαρία Σολωμού δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στις πρόβες ή τα γυρίσματα του The Voice όπως έκανε μέχρι πέρυσι και πολλοί λένε πως αυτό είναι και μία ένδειξη πως η ατμόσφαιρα δεν είναι και πολύ καλή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αυξημένες υποχρεώσεις, η μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει αλλά και η αμετάκλητη απόφαση της Μαρίας Σολωμού να μην κάνει δεύτερο παιδί, είναι οι τρεις βασικές αιτίες που έχουν κλονίσει αυτόν τον δεσμό που πολλοί φίλοι τους θα ήθελαν να δουν να έχει happy end. Αντ' αυτού όμως, τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν ακόμα παραπάνω για τους δυο τους.

Δείτε την παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved