Μπεκατώρου - Μπόσνιακ: Το περίεργο μέρος που τους αρέσει να πηγαίνουν στον ελεύθερό τους χρόνο(Pics)
Showbiz

Μπεκατώρου - Μπόσνιακ: Το περίεργο μέρος που τους αρέσει να πηγαίνουν στον ελεύθερό τους χρόνο(Pics)

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη φιλία τους και φωτογραφήθηκαν μαζί για το εξώφυλλο.

Αναφέρθηκαν στην πρώτη γνωριμία, στην ιδιαίτερη σχέση τους, στην κουμπαριά, αλλά και σε αυτά που τις ενώνουν, αυτά που τις χωρίζουν!
Μοιράστηκαν το κοινό τους όνειρο να μείνουν στο ίδιο σπίτι και να κάνουν μπάρμπεκιου τις Κυριακές!

Οι δύο κυρίες της ελληνικής showbiz, αποκάλυψαν επίσης πού πηγαίνουν όταν έχουν ελεύθερο χρόνο και μας άφησαν άφωνους!

Διοργανώνετε ladies nights; Έχετε κάποιο στέκι;

Υ.Μ.: Βρήκες ανθρώπους να το ρωτήσεις αυτό! Δεν προλαβαίνουμε να βγούμε έξω, γιατί ο ελεύθερος χρόνος μας είναι ελάχιστος.

Μ.Μ.: Αλλά δεν μας αρέσει κιόλας! Προτιμούμε να καθόμαστε η μία στο σπίτι της άλλης, με τις πιτζάμες μας και να συζητάμε διάφορα. Το στέκι μας είναι εκεί όπου κάθε φορά τραγουδά ο Ρέμος. (γέλια) Άντε να βγούμε όλοι μαζί καμιά φορά για φαγητό ή σε κανέναν παιδότοπο, λόγω του παιδιού της Υβόννης και του Αντώνη.

Στο τηλέφωνο, όμως, μιλάτε καθημερινά;

Υ.Μ.: Μπορεί να κάνουμε και μια εβδομάδα να μιλήσουμε.

Μ.Μ.: Όχι Υβόννη, τα παραλές! Άντε να μην τηλεφωνηθούμε για δυο-τρεις μέρες κι αυτό διότι δεν έχουμε την εξάρτηση του τηλεφώνου. Όχι παραπάνω, όμως. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει μέρα που να μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μία ώρα.

Τι περιλαμβάνουν αυτές οι κουβέντες;

Μ.Μ.: Τα πάντα! Το τι μαγειρέψαμε σήμερα, για την Ελένη (σ.σ. την 4χρονη κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου), τα προσωπικά μας, τους άντρες μας, τα επαγγελματικά μας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα πάρω τον καφέ μου και θα κατέβω προς τη Γλυφάδα για να καθίσουμε μαζί στο ατελιέ της.

Υ.Μ.: Κυρίως η Μαρία έρχεται, γιατί εγώ λόγω παιδιού δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα.

Πώς έχει γραμμένη η μία την άλλη στο κινητό;

Υ.Μ.: Εγώ την έχω «Μαράκι μου».

Μ.Μ.: Κι εγώ «Υβόννη μου». Κοίτα, έχω βάλει να βγαίνει και η φωτογραφία σου κάθε φορά που με καλείς. Ξέρεις από πού είναι αυτή η λήψη; Από το φαρμακείο! Να, αυτή είναι μια ωραία διασκέδασή μας! Στον ελεύθερο χρόνο μας πηγαίνουμε στα φαρμακεία!

Τι κάνετε ακριβώς στα φαρμακεία;

Μ.Μ.: Ψωνίζουμε διάφορα.

Υ.Μ.: Κοιτάμε ετικέτες, καλλυντικά!

Στον δρόμο, όταν σας συναντούν μαζί, τι σας λένε συνήθως;

Υ.Μ.: Αντί να μας πειράξουν οι άλλοι, πειραζόμαστε εμείς μεταξύ μας. Βασικά εγώ τη Μαρία, επειδή είναι μια σταλίτσα άνθρωπος. Τη λέω «κοντούλα». Βέβαια, όταν βγαίνουμε έξω, η Μαρία γίνεται αμέσως τρία μέτρα. Ψηλώνει μέχρι τον ουρανό. Γιατί είναι τέτοια η αύρα της και το χαμόγελό της.

Μ.Μ.: Εγώ δεν την πειράζω!

Υ.Μ.: Λες ψέματα, με πειράζεις συνέχεια για τα ελληνικά μου. (γέλια)

Μ.Μ.: Α, αυτό ναι! Η Υβόννη πετάει συνέχεια παράξενες λέξεις που δεν υπάρχουν στα ελληνικά κι εγώ με τον Αντώνη της τις καταγράφουμε και ετοιμάζουμε προσεχώς λεξικό!

Όπως;

Υ.Μ.: Είπα, για παράδειγμα, πρόσφατα «η υπερπατούσα μου με πονάει πολύ σήμερα». Τι άλλα έχω πει;

Μ.Μ.: Άστο, δεν σε συμφέρει να τα πω δημόσια! Έχεις πει πολλά! Τα πιο ωραία μαργαριτάρια, βέβαια, βγαίνουν όταν είναι τσιτωμένη. Εκεί λέει τα απίθανα!

Υ.Μ.: Με πειράζουν μαζί με τον άντρα μου. Τηλεφωνιούνται και λένε «Έλα, κουμπάρα, άκου τι πέταξε μόλις τώρα».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved