Χριστίνα Αλεξανιάν: «Είμαι ευτυχής για τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου αρκετά χρόνια» (photos)
Showbiz

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Είμαι ευτυχής για τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου αρκετά χρόνια» (photos)

Η Χριστίνα Αλεξανιάν 20 χρόνια μετά πρωταγωνιστεί ξανά στο ριμέικ της σειράς «Λόγω τιμής» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ανθρώπους της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα συναισθήματα της, αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας του τότε με το τώρα και αν η σεναριογράφος της σειράς Μιρέλλα Παπαοικονόμου, εξέλιξε την ηρωίδα της όπως περίμενε.

Το «Λόγω τιμής» επέστρεψε στους δέκτες μας ύστερα από 20 χρόνια. Ποια ήταν τα συναισθήματα σας; Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα;

«Η σχέση μου με τους συναδέλφους όλα αυτά τα χρόνια δεν χάθηκε. Με τα παιδιά είχα την οικειότητα που είχαμε από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε. Δεν χρειάζονταν συστάσεις και διαπιστευτήρια. Μια θετική διαφορά ήταν το γεγονός ότι προχωρήσαμε όλοι και είμαστε σε μια πιο ώριμη και ουσιαστική φάση της ζωής μας».

Έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας του τότε με το τώρα;

«Είχαμε τους ίδιους χρόνους γυρίσματος που είχαμε και τότε, κάτι που δεν είναι δεδομένο πια, και ήμασταν όλοι με τα χίλια μέσα σε αυτό, όχι μόνο εμείς που παίζαμε μπροστά, αλλά και το συνεργείο, η Μιρέλλα, ο Λάμπης, όλοι μπήκαμε με πολλή ζέση. Είναι μια ιδιαίτερη συνεύρεση όλων, ένα comeback, οπότε έχει περισσότερη γλύκα και ευαισθησία».

Πώς βρίσκουμε τη Μάνια σήμερα;

«Την αφήσαμε σε μια εφηβεία και τη βρήκαμε στη μητρότητα. Η Μάνια έχει προχωρήσει στη ζωή της, κουβαλάει ένα διαζύγιο, έχει μια κόρη, έχει βρεθεί σε έναν δεύτερο γάμο, κρατάει όμως τον αυθορμητισμό που είχε. Είναι πιο σίγουρη συναισθηματικά, αλλά το ίδιο ευαίσθητη».

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου εξέλιξε την ηρωίδα όπως περιμένατε;

«Δεν φανταζόμουν ποτέ πώς μπορεί να την εξελίξει, αλλά η εξέλιξη που της έδωσε μου άρεσε πολύ. Είναι πια μια γυναίκα που πατάει στα πόδια της και που σε αυτή τη φάση είναι ακόμα πιο δυναμική».

Xριστίνα Αλεξανιάν

Είδαμε τη Μανία να χάνει το μωρό της. Πόρο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να διαχειριστεί μια τόσο μεγάλη απώλεια;

«Ηταν ένα μεγάλο σοκ για τη Μανία, όπως θα ήταν και για κάθε γυναίκα. Προσπάθησα να μπω σε αυτή την ψυχολογία. Ηθελε ένα ολοκληρωτικά καινούριο ξεκίνημα με τον νέο της σύζυγο. Το ότι έχασε αυτό το παιδί ήταν ένα μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα για εκείνη, όμως η παρέα ήταν κοντά της για να τη στηρίξει».

Πώς θα θέλατε να δείτε την ηρωίδα που υποδύεστε να εξελίσσεται;

«Θα ήθελα να ορθοποδήσει από αυτό το τραγικό συμβάν, να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της και να τη δούμε να ξαναχαμογελάει και να προχωρά αισιόδοξα, έτσι όπως η Μανία έχει δείξει ότι κάνει».

Είναι εύκολο για έναν σαραντάρη να καταφέρει να διατήρησει τις μετεφηβικές του φιλίες; Εσείς το έχετε καταφέρει;

«Κάποιες άντεξαν στον χρόνο, κάποιες όχι. Είμαι ευτυχής για τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου αρκετά χρόνια. Όσο προχωράμε μαθαίνουμε περισσότερα, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων, οπότε πιστεύω για καλό παραμένουν κάποιοι άνθρωποι και για καλό βγαίνουν κάποιοι άλλοι από τη ζωή μας», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved