Ξεχάστε τη Βίκυ Βολιώτη που γνωρίζατε! Η απόλυτη αλλαγή στην εμφάνισή της! (photos)
Showbiz

Ξεχάστε τη Βίκυ Βολιώτη που γνωρίζατε! Η απόλυτη αλλαγή στην εμφάνισή της! (photos)

Η Βίκυ Βολιώτη φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά!". 

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές καθώς έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα για την πολύ γλυκιά και χαριτωμένη κόρη της, τελευταία έχει κάνει δυναμική επιστροφή τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης "Top Girls" που ανεβαίνει στο Θέατρο Πόρτα ενώ στην τηλεόραση, την απολαμβάνουμε ήδη στο remake της αγαπημένης σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Λότω Τιμής: 20 χρόνια μετά.

Στο μεταξύ, η ηθοποιός που της αρέσουν οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση έκανε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που όντως την έχει κάνει αγνώριστη.

Μπορεί στη σειρά να τη βλέπουμε με κοντό -αγορίστικο- μαλλί όμως τώρα έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της ένα πολύ κοντό γαλλικό καρέ με χωρίστρα στη μέση που της πάει πολύ.

Μάλιστα, εμφανίστηκε με το νέο της λουκ στην πρεμιέρα της παράστασης του θεάτρου Χορν, το Master Class στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου και έδειχνε πολύ λαμπερή και ιδιαίτερα ευδιάθετη αφού συνάντησε μεταξύ άλλων και πολλούς καλούς φίλους.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πλήρη αλλαγή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved