H Ζωζώ Σαπουντζάκη στο gossip-tv: «Αν κάποια προσπαθήσει να με μιμηθεί θα είναι κακό (inetrview)
Showbiz

H Ζωζώ Σαπουντζάκη στο gossip-tv: «Αν κάποια προσπαθήσει να με μιμηθεί θα είναι κακό (inetrview)

H Ζωζώ Σαπουντζάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Happy Birthday Ελλάς», στο θέατρο Αθηνά  και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι η απόλυτη show woman.

Ανανεωμένη, εντυπωσιακή και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, η μεγάλη diva του ελληνικού θεάματος είναι αποφασισμένη να κάνει το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση να περάσει μοναδικά. Άλλωστε είναι κάτι που ξέρει να κάνει καλά, γι’ αυτό άλλωστε έχει κι αυτήν την πολύχρονη πορεία.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο gossip-tv.gr για το θεατρικό έργο και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Ζουγανέλη!

Είναι η πρώτη διδάξασα στα show και βλέποντας την, εύκολα μπορεί να πει κανείς γιατί Ωνάσης και Νιάρχος υποκλίνονταν στο ταλέντο και την αύρα της. Η Ζωζώ θυμήθηκε αυτήν την εποχή και μας διηγήθηκε όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα έκανε την αυτοκριτική της και ανέφερε τα στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει.

Μέσα σε όλο το φαινόμενο «Ζωζώ Σαπουντζάκη» υπάρχει μια πλούσια γκαρνταρόμπα με πανάκριβα και εντυπωσιακά κουστούμια, τα οποία εκτός από λάμψη έχουν και ιστορία, όπως μας είπε. Μάλιστα, πολλοί θα ήθελαν να τα δουν από κοντά κι έτσι η Ζωζώ έχει τη λύση, καθώς φαίνεται αποφασισμένη να τα εκθέσει στο δικό της μουσείο.

Αλήθεια, τι τίτλο θα έβαζε στη ζωή της;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο θέατρο Αθηνά από τις 25 Οκτωβρίου 2019!

Είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει την απόλυτη επιτυχία, την καθολική αποδοχή και έχει γευτεί τη δόξα. Η ζωή, όμως, είναι απρόβλεπτη κι έτσι στο πρόσφατο παρελθόν είδε και το άσχημο πρόσωπό της, αφού η καταστροφική πυρκαγιά το καλοκαίρι του 2018 στην Κινέτα έκαψε ολοσχερώς την εξοχική της κατοικία.

Η σπουδαία show woman αναφέρθηκε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που βίωσε, και δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά της και να μας εξομολογηθεί αν το έχει ξεπεράσει κι αν σκοπεύει να το ξαναφτιάξει.

Μια από τις πιο σαγηνευτικές και ποθητές γυναίκες, που ξέρει την ακριβή έννοια του show, μας απάντησε στο ερώτημα αν έχει ξεχωρίσει κάποια από τη νέα γενιά performer της χώρας και δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια.

Έχει εντοπίσει καλλιτέχνιδες που επιχείρησαν να τη μιμηθούν;

Η Ζωζώ Σαπουντζακη, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Happy Birthday Ελλάς» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, μίλησε στο gossip-tv.gr…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved