Δήμητρα Ματσούκα: Ο άγνωστος τραγουδιστής πατέρας της (photos)
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Ο άγνωστος τραγουδιστής πατέρας της (photos)

Η Δήμητρα Ματσούκα, κάθε φορά που βρίσκεται κοντά στον μπαμπά της αισθάνεται απόλυτα ασφαλής και προστατευμένη!

Μια αγκαλιά του είναι αρκετή για να κάνει τη Δήμητρα Ματσούκα να ξεχάσει κάθε έγνοια και σκοτούρα της.

Μόνο τυχαία άλλωστε δεν έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο σημαντικού ανθρώπου της ζωής της.

«Είναι ο προσωπικός μου φύλακας άγγελος», φέρεται να λέει ξανά και ξανά στους ανθρώπους του προσωπικού της περιβάλλοντος η ηθοποιός.

Αν και τα τελευταία 20 περίπου χρόνια η Δήμητρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της εμφάνιση, υπάρχουν ακόμη κεφάλαια της προσωπικής της ζωής που τα κρατάει «ερμητικά» κλειστά.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως ο πατέρας της Δημήτρης Ματσούκας είναι τραγουδιστής και μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός στον γνήσιο κόσμο της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάι, ο Δημήτρης Ματσούκας είναι ένας γνήσιος καλλιτέχνης και ένα αρσενικό «παλαιάς κοπής» που φημίζεται για την ειλικρίνεια του. Παρότι βρίσκεται πολλά χρόνια στις πίστες, ο χαρακτήρας του δεν αλλοιώθηκε ούτε στο ελάχιστο, αφού ποτέ του δεν επέτρεψε στα αρνητικά της νύχτας να τον επηρεάσουν.

Μέχρι σήμερα, παραμένει καθαρός και ασυμβίβαστος, ένας πραγματικός μάγκας... «Είναι άντρας με άλφα κεφαλαίο και όταν τραγουδάει γεμίζει την πίστα με την παρουσία και τη βαριά λαϊκή φωνή του», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό του περιβάλλον.

Οι δυο κόρες του, η Δήμητρα και η Μαρία αποτελούσαν πάντοτε την απόλυτη προτεραιότητα του, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του για να τις βλέπει χαμογελαστές.

Σαν χθες μάλιστα θυμάται τη Δήμητρα, τριών χρονών κοριτσάκι να παίρνει το ποδήλατο της και να τριγυρνά στις γειτονιές της Γλυφάδας. Ενώ, ποτέ του δεν πρόκειται να ξεχάσει την έκπληξη που ένιωσε όταν η Δήμητρα ανακοίνωσε στην οικογένεια πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

Και αυτό γιατί στην Α' Δημοτικού εκείνη ήταν το μόνο παιδάκι που δεν κατάφερε να πει το ποίημα του και οι γονείς της αποχώρησαν «ταπεινωμένοι» από τη σχολική γιορτή.

«Όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, θυμήθηκαν και οι δύο το ποίημα και το ρεζιλίκι.

Θυμάμαι σαν τώρα το βράδυ που πήγαμε με μια παρέα από τη Γλυφάδα στο θέατρο για να δούμε την παράσταση «Η Μικρή μας Πόλη», σε σκηνοθεσία Βολανάκη.

Όταν βγήκαμε, είπα "εγώ αυτό θέλω να κάνω"», έχει πει σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Ματσούκας κάθε φορά που μιλάει για τις δυο κόρες του, δεν κρύβει την περηφάνια και τη συγκίνηση του.

Βλέποντας τις να έχουν ανοίξει τα φτερά τους αισθάνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Η αδυναμία που έχει στην Δήμητρα δεν κρύβεται, γι’ αυτό και οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πηγαίνει στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει για να τον στηρίξει και να τον καμαρώσει.

Όπως άλλωστε την καμαρώνει κι εκείνος για όλα όσα έχει πετύχει, με την αξία και το σπαθί της. Ο πατέρας της είναι για τη Δήμητρα το πρότυπο της, θαυμάζοντας τον για το ήθος και τις αρχές του. Όταν μάλιστα πριν μερικά χρόνια στην τελευταία παράσταση του ΚΘΒΕ στη Στρίγγλα που

Έγινε Αρνάκι, η Δήμητρα έπαθε συντριπτικό κάταγμα του μηριαίου οστού και έμεινε με πατερίτσες για επτά μήνες, ο πατέρας της δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της. Με τη στήριξη και τη φροντίδα του, η Δήμητρα στάθηκε ξανά στα πόδια της. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου.

Περνούσα τις μέρες μου βλέποντας ταινίες του Woody Allenη, 44 ή 46 στον αριθμό, θα σε γελάσω. Είχα συνεχώς δίπλα μου γονείς, αδέλφια, συγγενείς.

Εκμεταλλευόμενη προφανώς την κατάσταση, έφτασα στο σημείο να ζητάω βοήθεια για το παραμικρό, είχα βολευτεί στην ακινησία μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της. Τόσο η Δήμητρα όσο και η Μαρία ευγνωμονούν τον Θεό για τους υπέροχους γονείς που έχουν, οι οποίοι παρότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια όλοι τους παραμένουν ενωμένοι σαν μια γροθιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved