Σοφία Κουρτίδου: Η τρυφερή αναφορά στους γονείς της, η ψυχολογία και η τηλεόραση (συνέντευξη)
Showbiz

Σοφία Κουρτίδου: Η τρυφερή αναφορά στους γονείς της, η ψυχολογία και η τηλεόραση (συνέντευξη)

Η Σοφία Κουρτίδου βρίσκεται φέτος στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά στο έργο «Happy Birthday Eλλάς» και λίγο πριν την πρεμιέρα μας άνοιξε την καρδιά της. 

Είναι μια πολύ συμπαθής παρουσία, ιδιαίτερη και με θετική αύρα, ενώ ένα χαρκατηριστικόι γνώρισμά της είναι σίγουρα το ότι χαμογελάει συνεχώς. Δείχνει να μην μπορεί τίποτα να της χαλάσει τη διάθεση. Είναι όμως έτσι;

Τη φετινή θεατρική σεζόν θα τη δούμε στο θεατρικό έργο «Happy Birthday Ελλάς» και η ηθοποιός έδωσε την υπόσχεση πως όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν την μοναδική αυτή παράσταση στο θέατρο Αθηνά δεν θα το μετανιώσουν. Εμείς την πιστεύουμε.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια ωραία κουβέντα με τη Σοφία, η οποία ανάμεσα σε άλλα αναφερθηκε και στους γονείς της, αλλά και στον τρόπο που μεγάλωσε. Ακόμη, μίλησε για τις διαφορές της στο τότε και στο τώρα ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν η μητέρα ή ο πατέρας της είχαν πρόβλημα με το να ασχοληθεί η κόρη τους με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η πρεμιέρα της παράστασης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθηνά!

Εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχει υπάρξει και τηλεοπτικό πρόσωπο, καθώς έχει συμμετάσχει στην εκπομπή του Alpha «Παίδες». Θυμήθηκε, λοιπόν, αυτήν τη στιγμή της και περιέγραψε την εμπειρία της, λέγοντάς μας αν η τηλεόραση αποτέλεσε όνειρο για εκείνη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του θεατρικού έργου, η Σοφία Κουρτίδου μίλησε στο gossip-tv.gr…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved