Ισαβέλλα Δάρρα: Το επώδυνο διαζύγιο και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (photos)
Showbiz

Ισαβέλλα Δάρρα: Το επώδυνο διαζύγιο και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (photos)

Η Ισαβέλλα Δάρρα, στα 41 της χρόνια βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες. 

Η ίδια μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Στα 19 της κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να βγει και Μις Ευρώπη.

Η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, παρ' όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της.

Το γνωστό μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φωτά της. δημοσιότητας θέλοντας, ν' αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Σήμερα, ο γιος της είναι 14 χρόνων.

Η ίδια μίλησε για τη βραδιά των καλλιστείων, τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Ήταν πολύ όμορφη βραδιά, ήταν κάτι φρέσκο και μου άρεσαν πάρα πολύ οι κοπέλες. Όσον αφορά στις περιορισμένες μου δημόσιες εμφανίσεις, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχω εκεί που πραγματικά υπάρχει λόγος να είμαι. Θα ήθελα να στέψω την επόμενη Σταρ Ελλάς.

Είναι το στοιχείο μου άλλωστε. Ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο και θέλω να γίνω φωτογράφος μόδας, ενώ παίζω ακόμα πιάνο επαγγελματικά», είπε αρχικά η Ισαβέλλα Δάρρα και συνέχισε μιλώντας για τα πρότυπα ομορφιάς: «Φυσικά πρότυπα υπάρχουν μόνο. Αλλά η γυναίκα κάνει οτιδήποτε την κάνει να της αρέσει ο εαυτός της. Πλέον γίνονται όλα και δε σταματούν πουθενά. Δεν υπάρχει το μέτρο. Και εκεί είναι που επεμβαίνουν οι άνθρωποι της μόδας και τους λένε ότι “δε θέλουμε ψεύτικες”».

Ακόμα, μίλησε και για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Είχα κάνει τον κύκλο μου, θέλησα να κάνω οικογένεια. Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα.

Ο γιος μου είναι 14 χρόνων και τώρα θέλω να επιστρέψω στον χώρο, ως φωτογράφος όμως, αυτή τη φορά. Είχα ένα πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είμαι πάρα πολύ καλά», είπε στο Χάι.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, η πανέμορφη Ισαβέλλα διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η σκλήρυνση είναι μια πολύ ύπουλη ασθένεια, η οποία προκαλεί σταδιακή παράλυση. Εκείνη την εποχή, το πρώην μοντέλο πέρασε πολλά: Χώρισε από το σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της και αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες. Τίποτε απ' όλα αυτά, όμως, δεν κατάφερε να τη λυγίσει.

Έδωσε με μεγάλη αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένεια και σήμερα μπορεί να λέει ότι πλέον είναι καλά, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη εμφάνιση της, στην οποία ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ...

Η Ισαβέλλα Δάρρα είπε ότι ο ερχομός του γιου της σε ηλικία 26 ετών ήταν ο βασικότερος λόγος που απείχε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σχολίασε πως είχε «χορτάσει» από τη ζωή της τότε και θεώρησε πως η φυσική ροή των πραγμάτων ήταν η απόκτηση ενός παιδιού.

Μιλώντας μάλιστα για τον γιο της Αχιλλέα, η ίδια σημείωσε:

«Είναι από τους καλύτερους μου φίλους, έχει το χιούμορ που θέλω, τους τρόπους που θέλω, δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία περνάω».

Μιλώντας ωστόσο για την προσωπική της ζωή, η Ισαβέλλα Δάρρα παραδέχθηκε πως δεν αισθάνεται καθόλου τυχερή εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος τους γάμου της και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της. «Ήταν μια δύσκολη περίοδος και είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ότι αφοσιώθηκα στο παιδί και δεν του έδινα σημασία, γιατί και αυτός εξελίχθηκε. Εξελιχθήκαμε και οι δυο διαφορετικά», σχολίασε.

Το μοντέλο που μεσουρανούσε στα '90s μίλησε και για τον Αλεν Ντελόν.

«Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “Την επόμενη που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα". Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με Βοηθούσε εκείνη την εποχή» είπε η Ισαβέλλα Δάρρα.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τον Αλεν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη, η Ισαβέλλα Δάρρα σχολίασε:

«Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο παπαράτσο της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλεν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved