Εσείς το θυμάστε; Με αυτή την λαϊκή τραγουδίστρια είχε δεσμό ο Σφυράκης και είχε γίνει χαμός (pics)
Showbiz

Εσείς το θυμάστε; Με αυτή την λαϊκή τραγουδίστρια είχε δεσμό ο Σφυράκης και είχε γίνει χαμός (pics)

Ευγενής, προσγειωμένος, ταλαντούχος... Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν ερωτευμένος με γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια και έγραψε το τραγούδι «θα’ ρχομαι κρυφά τις νύχτες», αλλά και για τη σύζυγό του Στέλλα Φιλίππου με την οποία έχει αποκτήσει 4 γιους.

Πρώτη εμφάνιση σε πίστα;

«Επίσημα κα με δισκογραφική δουλειά στο Bio-Bio. Mε Δημήτρη Κόκοτα, Άντζυ Σαμίου, Λένα Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλο. Ξεκινήσαμε τέλη Μαΐου και τελειώσαμε Νοέμβρη. Δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Τρίτη με Κυριακή. Παρακαλούσαμε για ρεπό.

Το «θα 'ρχομαι κρυφά τις νύχτες» πότε το γράψατε;

«Ήταν στον δεύτερο δίσκο, με τίτλο «Απόψε φεύγω», τα κάναμε το «Χωρίς ρίσκο», που το βάφτισε ο φιλόσοφος της ζωής Κώστας Τουρνάς, ο οποίος μου έκανε δώρο και το ομώνυμο τραγούδι, και περιελάμβανε το «Σκέψου καλά», που πήγε καταπληκτικά. Το 2001 βγήκε ο δίσκος με τον τίτλο «Σε ποιο παραμύθι να ζω», στον οποίο συνεργάστηκα με τον Κίκι Λέσεντριτς, συνεργάτη του Γκόρον Μπρέγκοβττς.

Φτιάξαμε έναν δίσκο που ίσως να μην απευθυνόταν στην ελληνική αγορά. Ήταν ένα λάθος αυτό. Είχε τις δικές μου ροκ καταβολές.

Και μετά;

Μετά έκλεισε η δισκογραφική μου, η Wamer, πήγα στην ΜΒΙ, όπου έκανα έναν δίσκο, στη συνέχεια πήγα στη Legend που κυκλοφόρησε το «Τάξε μου» και το 2008 έκανα το δικό μου label, το trawberry Music στην Κύπρο. Έγινε το «κραχ» στην Κύπρο και τα έχασα όλα. Επέστρεψα στην Ελλάδα και το 2010 έφτιαξα μία μπάντα, τους Rock Alarm, και μαζί παίζαμε σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέρυσι τη διαλύσαμε».

Πόσες φορές έχετε ερωτευτεί δυνατά στη ζωή σας;

«Αρκετές φορές».

Πόσους γάμους έχετε κάνει;

«Δύο».

Ο πρώτος γάμος πότε έγινε;

«Όταν ήμουν 23-24 χρονών. Με μία Πολωνέζα εδώ στην Ελλάδα, πολύ προτού κάνω καριέρα τραγουδιστή».

Με τη σύζυγο σας Στέλλα Φιλίππου, με την οποία έχετε αποκτήσει και τέσσερα αγοράκια, πόσα χρόνια είστε μαζί;

«Είκοσι χρόνια. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί μου. Ηταν μια σχέση που εξελίχθηκε. Γνωριστήκαμε σε μία πρωινή εκπομπή, όπου δούλευε ως μοντέλο. Αυτή με πλησίασε.

Εγώ ήμουν μπουνταλάς, βλάκας. Μετά ήρθε στο μαγαζί, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, βγήκαμε και σιγά σιγά φτάσαμε στο 2006, οπότε παντρευτήκαμε. Τα παιδιά είναι με εξωσωματική γονιμοποίηση, γιατί υπήρχαν διάφορα προβλήματα.

Είχαμε κάνει απόπειρες χωρίς επιτυχία, μέχρι που ήρθαμε σε επαφή με τον δρα Κώστα Πάντο. Και ήρθε ο Μανώλης με την πρώτη προσπάθεια. Κι αυτό ήταν το πρώτο... γκολ. Μετά από δυο χρόνιο πήραμε κατεψυγμένα ωάρια από την εποχή που προσπαθούσαμε για τον Μανώλη και ήρθαν τα δίδυμα. Ο Φανούριος ήρθε μόνος του! Τον βαφτίσαμε έτσι γιατί φανερώθηκε!».

Στον Θεό πιστεύετε;

«Πάρα πολύ. Τον βλέπω κάθε μέρα γύρω μου. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, ξέρω ότι με στηρίζει».

Δείτε στην gallery σε ποια φάση της ζωής του έγραψε το «Θα 'ρχομαι κρυφά τις νύχτες» και με ποια τραγουδίστρια είχε δεσμό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved