Ρουβάς-Ζυγούλη: Έχετε δει το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά; Φωτό από τον παράδεισό τους (photos)
Showbiz

Ρουβάς-Ζυγούλη: Έχετε δει το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά; Φωτό από τον παράδεισό τους (photos)

Εδώ και χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από το κέντρο, δίπλα στη φύση. 

Απολαμβάνουν το όμορφο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά όπου και μεγαλώνουν ήρεμα τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η οικογένεια Ρουβά απολαμβάνει την ηρεμία που της προσφέρει η τοποθεσία του σπιτιού το οποίο βρίσκεται χτισμένο σε ένα ύψωμα στην περιοχή που έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Παρ' όλο που καθημερινά, για μία δουλειά στο κέντρο πρέπει να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν σκέφτονται για κανένα λόγο να αλλάξουν τόπο κατοικίας.

Είναι ευτυχισμένοι που μπορούν να μεγαλώνουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον τα παιδιά τους. Άλλωστε, η συγκεκριμένη μονοκατοικία με τους ψηλούς φράχτες και τον μεγάλο κήπο όπου υπερισχύουν τα γαβγίσματα του έβδομου μέλους της οικογένειας, της σκυλίτσας τους Μάγιας. Είναι η μεγάλη αδυναμία όλων και την προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Το σπίτι έχει νεοκλασική διακόσμησ και σ' αυτό δίνεται προτεραιότητα στην άνεση και τη λειτουργικότητα καθώς εκεί μέσα μεγαλώνουν τέσσερα παιδιά. Μπορεί να είναι κοντά στις ηλικίες, όμως, η μεγαλύτερη κόρη τους, η Αναστασία, σαφώς και έχει διαφορετικές ανάγκες από τον μικρότερο της οικογένειας, τον Απόλλωνα.

Πάντως, στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι του σπιτιού.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν ανεβάσει άλλοτε ο Σάκης Ρουβάς και άλλοτε η Κάτια Ζυγούλη αποτυπώνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved