Γάμος στην ελληνική showbiz – Το ανακοίνωσε στο facebook (photos)
Showbiz

Γάμος στην ελληνική showbiz – Το ανακοίνωσε στο facebook (photos)

Έρχεται η ώρα να φάμε κι άλλα κουφέτα, αφού δημοφιλής ηθοποιός θα φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο... καζανόβας της τηλεόρασης, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 80, ξάφνιασε άπαντες με την ανακοίνωσή του στο facebook, όπου αποκάλυψε ότι η εκλεκτή της καρδιάς του αποδέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε και είπε το «ναι».

Ο Νίκος Ζιάγκος, λοιπόν και η αγαπημένη του Δάφνη ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, κάτι που ο ηθοποιός έχει κάνει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 30 χρόνια.

Η ανακοίνωση στο facebook

Από τις πιο funny δηλώσεις που είχε κάνει ήταν ότι έχει πάει με 3.800 γυναίκες.

«Έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με τους φίλους μου έρχονταν γυναίκες είκοσι είκοσι και γίνονταν όργια» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η ζωή του πολύπλοκη!

Με την πρώτη του σύζυγο Στέλλα έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος κατά την εφηβεία του μπήκε στον κόσμο των ναρκωτικών. Ευτυχώς, έπειτα από τα κατάλληλα προγράμματα απεξάρτησης σε Ισπανία και Ιταλία, έχει επανέλθει και είναι καλά.

Ο Νίκος Ζιάγκος, πριν 32 χρόνια, είχε κατηγορηθεί πως βιαιοπράγησε εις βάρος μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε ότι της έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και της έκλεψε 10.000 δραχμές. Όμως, αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν πως η εν λόγω ιστορία ήταν αναληθής και είχε δημιουργηθεί προκειμένου να του κάνουν κακό στη δημοτικότητά του και να επωφεληθούν από αυτήν.

Αργότερα, ένα τροχαίο με τη μηχανή του τον άφησε εκτός, ενώ η νοσηλεία του ήταν πολύπαθη, καθώς ήταν άνεργος και για να τον χειρουργήσουν τον έβαλαν να υπογράψει ότι θα τους τα χρωστάει!

Στο πρόσφατο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, χρειάστηκε να μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού», αφού ήταν άστεγος.

Όμως κρατήθηκε ξανά στα πόδια του και πλέον είναι έτοιμος να κάνει το νέο βήμα και να παντρευτεί με τη σύντροφό του Δάφνη!

Δείτε τους μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved