Ο Κώστας Μαρτάκης είπε την ηλικία του και ακόμη δεν το πιστεύουμε (photos)
Showbiz

Ο Κώστας Μαρτάκης είπε την ηλικία του και ακόμη δεν το πιστεύουμε (photos)

Mε αποκαλυπτική διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε την ηλικία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Η Παριζιάνα», μίλησε για τη σημερινή εποχή και όσα απασχολούν τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, όμως, δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του!

Είσαι... παλαιάς κοπής;

Σε πολλά πράγματα, λόγω εμφάνισης, ρεπερτορίου ή ντυσίματος, μπορεί να φαί­νομαι πολύ σύγχρονος, 35 χρονών είμαι, αλλά ως άνθρωπος είμαι παλαιάς κοπής. Σε κάποια πράγματα, σε κάποιες αρχές, ζηλεύω πολύ τις προσωπικότητες τότε, την ανθρωπιά που υπήρχε τότε... Τώρα πέφτει κάποιος μπροστά μας, στο δρόμο και δεν σταματάμε να τον βοηθήσουμε.

Τότε ό,τι έκαναν γινόταν με αγάπη κ τα χρήματα ακολουθούσαν. Αυτό που προείχε των χρημάτων ήταν αληθινά κάτι που δεν υπάρχει στις μέρες μας. Στις μέρες μας είναι μόνο τα λεφτά, το πώς θα βγω στο Instagram, στο facebook και τι θα γράψω στο twitter.

Κώστας Μαρτάκης

Εσύ το ελέγχεις αυτό;

Δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω τις εικόνες ή αυτά που λέω, αλλά προσέχω.

Τι προσέχεις;

Είμαι τραγουδιστής, υπάρχουν άνθρωποι που με θαυμάζουν, που είναι μικρής ηλικίας και μπορεί η εξέλιξη στο μυαλό και στα πράγματα που έχουν ζήσει να μην είναι ανεπτυγμένα, όπως σ' έναν άνθρωπο 30 χρονών, που μπορεί να καταλάβει τι λέει και τι εννοεί. Μπορεί να αποτελώ πρότυπο για κάποια παιδιά, κι έτσι προσπαθώ να είμαι προσεκτικός, δεν θέλω να δίνω λάθος πρότυπο στους νέους ανθρώπους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved