Αποκλειστικό: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δύσκολη η ημέρα της γιορτής του! Η έξοδος με φίλους και η θλίψη
Showbiz

Αποκλειστικό: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δύσκολη η ημέρα της γιορτής του! Η έξοδος με φίλους και η θλίψη

Πάνε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από εκείνη τη μαύρη ημέρα που ξημέρωσε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν η πολυαγαπημένη του μητέρα, άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο παρουσιαστής ο οποίος απείχε όλη την εβδομάδα από τα καθήκοντά του λόγω του πένθους του και του πόνου του για τη μεγάλη απώλεια, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr σε έξοδο που έκανε στη Γλυφάδα με λίγους και καλούς φίλους με αφορμή τη γιορτή του.

Όχι για να διασκεδάσει, φυσικά, αλλά για να περάσει με δικούς του ανθρώπους αυτή τη δύσκολη ημέρα που μόνο αναμνήσεις έφερνε στο νου του από τις γιορτές του παρελθόντος μία τέτοια μέρα στο πατρικό του.

Στην παρέα του ήταν η Τίνα Τόσκα με τον σύζυγό της Τάκη Μαρκόγιαννη, συνεργάτες του από το ραδιόφωνο ενώ λίγο αργότερα στο τραπέζι βρέθηκε και ο γνωστός σεφ του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος γνωρίζει τον Δημήτρη και βρισκόταν στο μαγαζί αφού εκεί έχει αναλάβει την κουζίνα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως θα περίμενε κανείς αυτές τις δύσκολες ώρες ήταν σκυθρωπός, μιλούσε ελάχιστα και είχε βυθιστεί στις σκέψεις του πίνοντας το ποτό του.

Μάταια οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Τέτοιες ώρες, άλλωστε, τα λόγια ακούγονται φτωχά στα αυτιά ενός ανθρώπου που πενθεί για τον χαμό των δικών του ανθρώπων. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι δέκα μήνες πριν ο παρουσιαστής είχε χάσει και τον πατέρα του.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή έξοδο του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved