Τι έκαναν Άκης Πετρετζίκης και Νικόλας Στράγγας στη Λάρισα;
Showbiz

Τι έκαναν Άκης Πετρετζίκης και Νικόλας Στράγγας στη Λάρισα;

Ο Άκης Πετρετζίκης και ο έτερος κριτής του «bake off» Νικόλας Στράγγας βρέθηκαν στη Λάρισα την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Τι έκαναν; Πραγματοποίησαν εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής που κατέκλυσαν το σύγχρονο εργαστήριο της σχολής έμαθαν από τον Άκη πώς φτιάχνεται το Croque Monsieur, το Croque Madame, τα Αβγά Μπένεντικτ και τα Pancakes σε ένα σεμινάριο με αντικείμενο το «Brunch».

Μάλιστα, συμμετείχαν μαζί με τον Άκη στην παρασκευή του Brunch, έβγαλαν selfies και στο τέλος του σεμιναρίου δοκίμασαν τις νοστιμιές που έφτιαξαν παρέα.

Τη σκυτάλη πήρε την επόμενη μέρα ο Νικόλας Στράγγας που δίδαξε μεταξύ άλλων τα μυστικά των Μακαρόν στους νέους Pastry Chefs οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου!

Οι ωραίες μυρωδιές που αναδύθηκαν από το επιβλητικό κτήριο της οδού Πατρόκλου και έφτασαν μέχρι την Πλατεία Ταχυδρομείου απέδειξαν ότι κάτι ωραίο «μαγειρεύεται» στη Λάρισα.

Δείτε φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved