Έλα χαμογέλα: Αιμίλιος Λιάτσος: «Έχασα τρία ακίνητα... Λύγισα και έκλαψα πολλές φορές» (video+pics)
Showbiz

Έλα χαμογέλα: Αιμίλιος Λιάτσος: «Έχασα τρία ακίνητα... Λύγισα και έκλαψα πολλές φορές» (video+pics)

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε ο Αιμίλιος Λιάτσος αποκαλύπτοντας πως υπέστη οικονομική καταστροφή όμως κατάφερε να ορθοποδήσει και να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχτηκε: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή αλλά το σημαντικό είναι να μην παρατάς τίποτα».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση από το αυστηρό προφίλ που είχε στο Mega να μεταπηδήσει στο Star και να παρουσιάζει lifestyle δελτίο ειδήσεων. Ο ίδιος είπε: «Εγώ είμαι επαγγελματίας, η πρόταση για το δελτίο του Star ήταν συγκεκριμένη και με πολλά λεφτά». Και συνέχισε λέγοντας: «Ένας παρουσιαστής ειδήσεων πριν 13 χρόνια μπορεί να έπαιρνε μέχρι και 30.000 ευρώ το μήνα».

Για πρώτη φορά αποκάλυψε και τον λόγο που έφυγε από το Star: «Έφυγα από το Star γιατί έβγαζα την εφημερίδα «Παρασκευή +13».

Σε ό,τι αφορά την οικονομική καταστροφή που υπέστη, ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχτηκε: «Λύγισα και έκλαψα πολλές φορές. Κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν έβγαινα από το δωμάτιό μου».

Τέλος, μίλησε για τον ευτυχισμένο γάμο του λέγοντας με τρυφερότητα: «Η γυναίκα μου είναι η κολόνα του σπιτιού μας. Απορώ πώς παραμένει τόσα χρόνια».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved