Η Ζ.Μπονάτσου για τη διαμάχη της μητέρας της με τη θεία της: «Δεν ξέρουμε πότε τελειωνει» (video)
Showbiz

Η Ζ.Μπονάτσου για τη διαμάχη της μητέρας της με τη θεία της: «Δεν ξέρουμε πότε τελειωνει» (video)

Πιο εξομολογητική από ποτέ ήταν η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, λοιπόν, και αναφέρθηκε στη δικαστική κόντρα μεταξύ της μητέρας της και της θείας της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου, που αφορά στην περιούσια!

«Φυσικά και με ενόχλησε, γι' αυτό και πήρα απόσταση από όλο. αυτό. Το θέμα είναι να μη βγαίνει τίποτα στή δημοσιότητα, δεν υπάρ­χει λόγος. Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες, υπάρχει ένας δρό­μος που δεν ξέρουμε πού τε­λειώνει».

Ακόμη, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορά στον πατέρα της, τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο, με τα λόγια της να συγκινούν.

«Πολλές φορές έχει τύχει να πω την λέξη μπαμπάς πάνω στην κουβέντα και να μου φανεί περίεργο γιατί δεν την λέω συχνά. Όχι ότι δεν μου λείπει και δεν με στεναχωρεί, αλλά είναι πια πιο ισορροπημένο γιατί αντιλαμβάνεσαι τον κύκλο της ζωής. Η μαμά μου ήταν σε μια άσχημη κατάσταση εκείνο τον καιρό και ήταν λογικό. Νομίζω πως εγώ ήμουν αυτή που καθόμουν και την καθησύχαζα πολλές φορές».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα με τα λεγόμενά της και την ανατρεπτική της δήλωση που αφορά στις πόρτες που ανοίγουν εύκολα λόγω του ονόματός της, από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved