Διονύσης Αλέρτας: «Καλό είναι που μου αρέσουν οι γυναίκες» (photos)
Showbiz

Διονύσης Αλέρτας: «Καλό είναι που μου αρέσουν οι γυναίκες» (photos)

O Διονύσης Αλέρτας είναι ο Ζαχαροπλάστης που πολλές γυναίκες φαντάζονται να δημιουργεί στην κουζίνα τους.

Εκείνος , λοιπόν, αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει στο γυναικείο φύλο, εκφράζοντας την αδυναμία του, ενώ ακόμη μίλησε για τα τατουάζ του και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Σου αρέσει να δουλεύεις πολύ;

Δουλεύω πολύ ναι, Μου αρέσει να δουλεύω γενικά πολύ να προσφέρω και να μαθαίνω. Έχω μια καταπληκτική ομάδα από νέα παιδιά μαζί μου και είμαστε πολύ καλά. Δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Δεν την έχουμε ψωνίσει.

Την δημοσιότητα πώς τη διαχειρίστηκες;

Δεν είναι δύσκολο αρκεί να μπορείς να το ελέγξεις. Δεν είναι και κάτι φοβερό απλά σε ξέρουν κάποιοι άνθρωποι παραπάνω.

Προτάσεις είχες πολλές. Γιατί δεν έκανες και κάτι ακόμα;

Προτάσεις είχα και μπορώ να σου πιο αρκετές. Για παιχνίδια και τέτοια. Αλλά δεν μπορώ να παρατήσω την δουλειά μου για να τρέχω, τόσους μήνες κάπου. Όπως καταλαβαίνεις για μένα στόχος είναι να έχω δουλειά και να φτάσω ψηλά με την δουλειά μου όχι με την δημοσιότητα.

Σαν καθηγητής πώς είσαι;

Μου αρέσει να μεταφέρω στα νέα παιδιά αυτή την τέχνη. Προσπαθώ να μεταδώσω όσο καλύτερα μπορώ τις γνώσεις μου, στα παιδιά.

Πιστεύεις στα νέα παιδιά;

Υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται αληθινά για όλο αυτό. Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Υπάρχουν πολύ καλά παιδιά στο χώρο με καλές αρχές για να πετύχουν.

Τα βοηθάς; Εσένα σε βοήθησαν στο ξεκίνημά σου;

Με βοήθησαν και μένα και δεν το ξεχνώ. Φυσικά και βοηθώ νέα παιδιά και στην ομάδα μου έχω νέα παιδιά και θα είμαι δίπλα τους γενικά σε αυτά τα παιδιά που έχουν αγάπη για αυτό και το κάνουν με σεβασμό.

Διονύσης Αλέρτας

Είσαι ο Ζαχαροπλάστης με τα τατουάζ; Σου αρέσει αυτό;

Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα για μια κοπέλα. Μετά ήρθαν κι όλα τα άλλα. Είναι ιδέα και τα αγαπώ. Έχω πάνω μου και αυτό που πιστεύω πολύ. Στην ζωή σου να είσαι σοβαρός και σε όλα τα άλλα τρελός.

Εχεις άλλα όνειρα;

Ζω το σήμερα και ετοιμάζομαι για το αύριο. Όταν κάνεις σχέδια.ο Θεός γελάει. Οπότε ας ζούμε το σήμερα. Το όνειρο μου το έκανα με αυτό το μαγαζί και είμαι έτοιμος να το απολαύσω.

Οικογένεια γάμος; Παιδιά; Θα ήθελες κάποια στιγμή;

Όχι ακόμα. Δεν είμαι έτοιμος. Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος για ένα παιδί. Να έχω όλα τα εφόδια για να το μεγάλωσα: και όχι να μεγαλώνει με την γιαγιά.

Είσαι τόσο γλυκός και καλός. Γιατί σε έχουν βγάλει σκληρό και κακό;

Εδώ γελάμε. Γιατί μέσα από τα σόσιαλ μπορούν να σε βγάλουν όπως θέλουν, αν έχεις άποψη και την λες δημόσια φυσικά σε κρίνουν. Για να μην σου πω ότι το κάτι που θα πεις θα γίνει τεράστιο. Έτσι με έχουν βγάλει το κακό παιδί. Θα έχω άποψη όμως και θα την λέω. Εμένα με βοήθησαν πολύ τα σόσιαλ ακόμα και στην δουλειά μου. Με έμαθε ο κόσμος μου ζητάνε τα νέα παιδιά συμβουλές.

Για το θέμα του Μποτρίνι είχες γράψει την άποψη σου και πολύς κόσμος συμφώνησε μαζί σου...

Ο Μποτρίνι είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, τον ξέρω και το λεω αυτό. Σε μια κουζίνα και θα κοπείς και θα καείς και θα πάθεις διάφορα. Μπέρδεψαν τον ρόλο που είχε σε μια εκπομπή με τον αληθινό Μποτρίνι. Αυτά δεν είναι πράγματα να τα κάνουμε για να μιλάνε για αυτό. Έγινε ένα θέμα τόσο μεγάλο με σκοπό να βλάψει τον ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε γενικά πολύ προσεκτικοί με όλο αυτό.

Σέξι και όποιος αντέξει; Για πες;

Καλό είναι που μου αρέσουν οι γυναίκες. Τώρα αν με λένε σέξι μου αρέσει φυσικά. Δέχομαι σχόλια πολλά για την εμφάνιση μου και αυτό όταν γίνεται καλοπροαίρετα είναι όμορφο. Ωραίο είναι να αρέσουμε στο γυναικείο φύλο!

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved