Ζευγάρι της showbiz ζει έναν δυνατό έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (Photos)
Showbiz

Ζευγάρι της showbiz ζει έναν δυνατό έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (Photos)

Ζουν έναν δυνατό έρωτα τα τελευταία δύο χρόνια. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Στεάουα Βουκου­ρεστίου, δεν αφήνουν την απόσταση να χαλά­σει τα ρομαντικά σχέδια τους.

Έτσι, μόλις έφτασε η Παρασκευή και ολοκλήρωσε τις επαγγελμα­τικές υποχρεώσεις της εκείνη ταξίδεψε στη Ρουμανία προκειμένου να περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί με τον αγαπημένο της.

Εκείνος είχε οργανώσει για τους δυο τους μια ξεχωρι­στή εκδρομή.

Ταξίδεψαν, όπως αναφέρει η Real, μαζί μέχρι την κομητεία Μπρσσόβ στην κεντρική Ρουμανία και επισκέφθηκαν το κάστρο Μπραν, γνωστό και ως κάστρο του κόμη Δράκουλα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν ότι τους συνδέει κάτι περισσότερο από απλή συμπάθεια.

Τον περασμένο Ιούλιο οι δυο τους ξεκίνησαν τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους, έτσι ώστε να αξιοποιούν κάθε ευκαιρία που έχουν προκειμένου να είναι μαζί.

Ανάλογα με τις επαγγελματικές υπο­χρεώσεις της παρουσιάστριας στην Ελλάδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή στη Ρουμανία, αποφασίζουν κάθε φορά ποιος θα φτιά­ξει βαλίτσα.

Οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνουν κατά καιρούς στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media μαρτυρούν την ευτυ­χία τους.

Πηγές από το περιβάλλον τους κά­νουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα, που τους έχει ανανεώσει, ενώ και οι δύο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη χιλιομετρική απόσταση να μπει ανάμεσα τους.

Μάλιστα, λένε ότι το επόμενο βήμα ίσως να μην είναι πολύ μακριά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved