Ερωτευμένη η Γιάννα Τερζή: «Απολαμβάνω τη συντροφικότητα μετά από καιρό» (Photos)
Showbiz

Ερωτευμένη η Γιάννα Τερζή: «Απολαμβάνω τη συντροφικότητα μετά από καιρό» (Photos)

Ερωτευμένη, ανανεωμένη και πολύ ορεξάτη, η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και δεν αποκλείει το σενάριο να γίνει μαμά.

Μετά από μια δεκαετία κατά την οποία έμεινε στην Αμερική και τρία χρόνια μετά την επιστροφή της στη χώρα μας η Γ. Τερζή πλέον είναι αποφασισμένη να μείνει στην Ελλάδα.

«Παραμέλησα την προσωπική μου ζωή εδώ και πάρα πολλά χρόνια», εξομολογείται στη Real και εξηγεί: «Στην Αμερική δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, γιατί δεν έκανα διακοπές ούτε σπουδές και πάλευα κάθε μέρα για να πετύχω τον στόχο μου στη μουσική. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πήρα την απόφαση να δώσω χώρο και στην προσωπική μου ζωή και ευτυχώς το έκανα και έχω έρθει σε ισορροπία. Απολαμβάνω τη συντροφικότητα μετά από καιρό, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Κορίτσι του μπαμπά, η Γιάννα βλέπει στον ιδανικό άντρα χαρακτηριστικά του πατερά της, Πασχάλη Τερζή.

«Ακόμη και υποσυνείδητα, χωρίς να έχω εντοπίσει ότι ψάχνω ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, έτσι όπως το σκέφτομαι, απορρίπτω το δήθεν και το ψεύτικο, γιατί όντως λόγω οικογένειας έχω συνηθίσει την αυθεντικότητα. Θέλω ο σύντροφος μου να είναι πολύ, πολύ original».

Κι επειδή και η ίδια είναι αυθεντική και ειλικρινής αυτό σίγουρα το έχει «πληρώσει»: «Το πληρώνω συνέχεια. Ειδικά στα επαγγελματικά», σημειώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved