Ευγενία Δημητροπούλου: «Επίσημα δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου» (Photos)
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Επίσημα δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου» (Photos)

Χαρισματική η Ευγενία Δημητροπούλου έχει αγαπηθεί από το κοινό χάρη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, αλλά και μέσα από τις θεατρικές της δουλειές.

Τον φετινό χειμώνα η ηθοποιός «φορά» τις γόβες της Τίνας Λιβανού στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή για τις ανάγκες της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» και μιλά στη Real για την ευτυχία που νιώθει πάνω στο θεατρικό σανίδι, ενώ απαντά στη Real, και αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της, τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο.


Είσαι από τους ανθρώπους που θα εγκατέλειπαν τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα;
«Δεν είμαι σίγουρη, εκτός αν ένιωθα ότι όλο αυτό με γεμίζει τόσο πολύ, αλλά παράλληλα ένιωθα και τη σιγουριά ότι θα με γεμίζει και όταν παρέλθει όλο αυτό το τρομερό φούντωμα της αρχής. Εχω παλέψει πάρα πολύ για να κάνω αυτό που κάνω και εμένα αυτή τη ζωή μου δίνει πληρότητα. Αν ένιωθα ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι τόσο καλά που δεν με ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ με την υποκριτική και ότι θα με γεμίζουν αλλά πράγματα, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν το βλέπω πάρα πολύ πιθανό»


Υπάρχει στο μυαλό σου η προοπτική δημιουργίας δικής σου οικογένειας; «Σίγουρα δεν μου είναι αδιάφορο, αλλά δεν είναι και από τα πράγματα που τα προγραμματίζεις. Το παιδί είναι κάτι το οποίο προκύπτει και σου εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί. Ιδανικά, θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια»


Είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή;
«Πραγματικά δεν ξέρω και δεν βάζω τίτλους, γιατί κάθε μέρα παλεύουμε για το καλύτερο στη ζωή μας. Ταμπέλα στη ζωή μου «είμαι ευτυχισμένη» δεν βάζω, γιατί και με τρομάζει, αλλά και το θεωρώ πολύ γενικό»


Μέσα από τον ρόλο της Τίνας Λιβανού που υποδύεσαι, μιας γυναίκας που περνά δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Ωνάση, έχεις αναθεωρήσει τις απόψεις σου για τον γάμο;
«Νομίζω πως τότε ήταν αλλιώς οι εποχές. Και στη σημερινή εποχή όταν κάνουμε μια σοβαρή σχέση έχει στοιχεία γάμου. Μπορεί να μην έχει την ευλογία της εκκλησίας ή να μην έχει το επίσημο χαρτί ενός πολιτικού γάμου, αλλά είναι λίγο σαν να είμαστε παντρεμένοι. Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για τον γάμο. Παραμένω απίστευτα ρομαντική και πιστεύω στο «και έζησαν αυτοί καλά...... Βέβαια, τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο, ποτέ δεν βλέπουμε τι γίνεται την επόμενη ημέρα! Ο γάμος είναι μια συνειδητή επιλογή δύο ανθρώπων να πορευτούν μαζί και έχει σημασία πόσο πολύ θέλουν να παλέψουν στην καθημερινότητα και να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες που δημιουργούνται»


Σου έχουν κάνει πρόταση γάμου; «Οχι, επίσημα δεν μου έχει γίνει, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ζητούσα κάτι τέτοιο. Στα social media μου έχει γίνει... Μου γράφουν «εγώ εσένα θέλω να παντρευτώ»! Εκεί έχω προτάσεις γάμου», λέει η ίδια στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved