Χατζηγιάννης - Ασλανίδου στο gossip-tv: «Έχουμε αρκετά talent shows σε μια αγορά που πασχίζει»
Ndp Photo
Showbiz

Χατζηγιάννης - Ασλανίδου στο gossip-tv: «Έχουμε αρκετά talent shows σε μια αγορά που πασχίζει»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου ένωσαν τη φετινή σεζόν τις δυνάμεις τους κι έχουν αποφασίσει να κάνουν το Hotel Ερμού το απόλυτο hotspot.

Οι δύο καλλιτέχνες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οργανώνουν το δικό τους party και υπόσχονται στον κόσμο να περάσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα!

Το gossip-tv.gr συνάντησε τους δύο καλλιτέχνες στο Hotel Eρμού, λίγο πριν την έναρξη του προγράμματός τους, και εκείνοι χαλαροί και ευδιάθετοι απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα μας.

Η Μελίνα Ασλανίδου κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκτός από την συνεργασία τους επί σκηνής έχουν και κάτι άλλο κοινό! Είναι και οι δύο κριτές σε talent shows. Ο Μιχάλης στο «Final four» του ΑΝΤ1 και η Μελίνα στο «X Factor» του Open beyond.

Οι δυο τους, λοιπόν, έκαναν κριτική ο ένας στον άλλον, ενώ παράλληλα μίλησαν για όλον αυτόν τον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική βιομηχανία σε μια αγορά που φθίνει. Έτσι, έδωσαν τη δική τους ειλικρινή απάντηση και εξωτερίκευσαν τις σκέψεις τους!

Φυσικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Ζέτα Μακρυπούλια και όσα νιώθει ότι του προσφέρει που δουλεύουν μαζί!

Mαζί στο Hotel Ερμού κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

-Τι συμβαίνει εδώ στο Hotel Ερμού;

Μελίνα Ασλανίδου: Θαύματα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πράγματα και θαύματα! Έτσι, όπως το λέει η Μελίνα! Ζούμε πολύ ωραίες στιγμές, από αυτές που πάντα επιδιώκει ο κάθε καλλιτέχνης να συναντήσει στη ζωή του. Εγώ είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που συναντώ τη Μελίνα επί σκηνής και φτιάξαμε αυτό το πρόγραμμα. Είμαι ευτυχής που δεθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι αυτές πως αυτές οι βραδιές στο Hotel Ερμού θα είναι απολαυστικές τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο.

-Τι είναι αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε στον κόσμο που θα έρθει να σας δει;

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτά τα τέσσερα χρόνια που έρχομαι στο Hotel Ερμού είναι η Άννα Βίσση και τη νιώθω κομμάτι του χώρου και κομμάτι αυτού που μας έχει δέσει με τον Μιχάλη. Έχει την ενέργειά της εδώ κι επειδή την αγαπώ πολύ, νιώθω ότι μας «έδεσε»! Θέλουμε να παρουσιάζουμε στον κόσμο ένα πρόγραμμα που είναι προσωποκεντρικό.

Θα ακούσεις τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έτσι όπως τον έχεις αγαπήσει και τη Μελίνα Ασλανίδου έτσι όπως την έχεις αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος κάνουμε βόλτες σε όλα τα μονοπάτι των τραγουδιών. Υπάρχουν λαϊκά, pop και rock τραγούδια. Είναι μια τεράστια θάλασσα που ανοίγεται μπροστά μας και το χαιρόμαστε πάρα πολύ κι εύχομαι όλες οι βραδιές να μείνουν χαραγμένες μέσα στη μνήμη και στην καρδιά μας, κι όλος ο κόσμος που θα είναι εδώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο να το έχει αυτό σαν φυλαχτό. Δηλαδή, μέσα από αυτό το party να μοιραστούμε στιγμές με πολύ αγάπη!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θέλουμε να δημιουργείται μια μοναδική εμπειρία, ξεχωριστή για τον καθένα, όπως δημιουργείται και σ’ εμάς. Η ουσία, το πνεύμα κι η αντίληψη του προγράμματος είναι να μην υπάρχει τίποτα δικό μου ή δικό σου. Τα μοιραζόμαστε όλα. Λέω τραγούδια της Μελίνας, εκείνη λέει δικά μου και γίνεται ένα όμορφο μπλέξιμο!

-Τι ξεχωρίζεις στη Μελίνα ως καλλιτέχνιδα;

Ξεχωρίζω πολλά! Καταρχήν να πω τη μαγική της φωνή, που είναι το εργαλείο της και αυτό που την καθιέρωσε. Ξεχωρίζω την εσωτερική κι εξωτερική της ομορφιά, την ευγένεια, την εργατικότητα, την απλότητα της. Ξεχωρίζω όλα όσα συνθέτουν τη Μελίνα Ασλανίδου κι είναι αυτά που την έχουν φέρει εδώ και θα την πάνε ακόμη πιο μακριά, γιατί είναι τραγουδίστρια μεγάλων αποστάσεων.

- Εσύ, Μελίνα, τι ξεχωρίζεις στον Μιχάλη;

Αυτό που νιώθω για τον Μιχάλη είναι αυτό που πραγματικά αισθάνομαι και δεν το λέω επειδή είναι μπροστά ο ίδιος. Είναι ένας μεγάλος συνθέτης, ένας μεγάλος τραγουδοποιός που έχει ανοίξει έναν δρόμο πολύ σημαντικό για την ελληνική μουσική. Αυτό, λοιπόν, που έχει κάνει το θαυμάζω τόσο πολύ και τον αγαπάω τόσο πολύ! Είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής που μπορεί να τραγουδήσει από λαϊκά τραγούδια μέχρι ότι θέλει. Είναι ένας βαθιά ευγενής άνθρωπος και βαθιά συναισθηματικός. Έχει μια απέραντη εσωτερική ομορφιά και χαίρομαι που το βιώνω επιτέλους από κοντά μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε.

-Ποιος έκανε την κρούση πρώτος γι’ αυτήν την συνεργασία;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Εγώ την έκανα, ως όφειλα! Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και το «διεκδίκησα» και το κέρδισα.

-Εσείς οι δύο, λοιπόν, έχετε κι ένα ακόμη κοινό! Βρίσκεστε στις θέσεις των κριτών σε δύο talent shows. Θέλω, λοιπόν, Μιχάλη να μου πεις τη γνώμη σου για τη Μελίνα κι εσύ Μελίνα για τον Μιχάλη.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η Μελίνα κατέχει πάρα πολύ τη θέση αυτή. Είναι πολλά χρόνια στα μουσικά shows, στα οποία έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό και έχει πει πράγματα τα οποία πρέπει να ειπωθούν στα παιδιά που θέλουν μια συμβουλή και μια καθοδήγηση. Εγώ το κάνω πρώτη φορά και μου είναι πρωτόγνωρο. Τώρα το μαθαίνω. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις ανθρώπους που θέλουν να ακολουθήσουν τη μουσική, αλλά καμιά φορά μπορεί να μην είναι κι ο δρόμος τους αυτός. Η Μελίνα, όμως, το ‘χει και μου έκανε και την πιο ωραία κριτική όσον αφορά στην παρουσία μου κι ήταν από τα πρώτα άτομα που με πήραν τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα του Final four.

Μελίνα Ασλανίδου: Η ζωή μας είναι γεμάτη ρόλους. Όλοι παίζουμε ρόλους σε όλα τα μήκη κύματος κι αν το καλοσκεφτείς είναι μια πολύ όμορφη ταινία αυτή που διανύουμε και τη φτιάχνουμε εμείς όπως θέλουμε. Κι αυτό πρέπει να το πιστέψει ο κάθε άνθρωπος!

Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτά τα πλάσματα μπαίνουν σε ένα talent show γιατί έχουν όνειρα και ελπίδες. Θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά που ίσως δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, αλλά τους ελκύει όλο αυτό το φως που βλέπουν και να νομίζουν πως αυτός είναι ο δρόμος τους.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι με όλη αυτήν την εμπειρία που έχουμε κι εγώ κι ο Μιχάλης –και κάθε κριτής- μπορούμε να τους δώσουμε πέντε συμβουλές που πιθανόν εμείς να μην τις είχαμε στο ξεκίνημά μας. Όσα παιδιά είναι ανοιχτά να πάρουν τον θησαυρό τον παίρνουν και βρίσκουν τον δρόμο τους. Για εμένα στόχος είναι όλα τα παιδιά να βρουν την ευτυχία τους! Και πού είναι η ευτυχία; Όταν κάνεις μόνο αυτό που αγαπάς με εργατικότητα. Εκεί ανθίζει η ζωή κι ανοίγει ο δρόμος.

Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

- Πιστεύετε ότι σε μια χώρα 11 εκ. ανθρώπων είναι εφικτό να ευδοκιμήσουν όλοι όσοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είναι αλήθεια ότι εδώ συμβαίνει κάτι παράδοξο! Έχουμε αρκετά μουσικά talent shows σε μια αγορά που πασχίζει να επιβιώσει από μόνη της. Οπότε, η δυνατότητα απορρόφησης νέων ανθρώπων είναι ελάχιστη! Από την άλλη, όσοι αξίζουν έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν. Είναι όντως οξύμωρο αυτό που συμβαίνει, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ! Έστω αυτοί οι λίγοι, ελάχιστοι που μπορεί να δοκιμάσουν να βρουν τον δρόμο τους, να τους ανοιχτεί αυτή η πόρτα.

Μελίνα Ασλανίδου: Συμφωνώ απόλυτα! Σαφώς και δεν θα ανοίξει ο δρόμος για να κάνουν καριέρες όλα τα παιδιά. Δεν γίνεται αυτό! Είναι όντως έτσι όπως το λέει ο Μιχάλης. Υπάρχουν παιδιά που έχουν ξεχωρίσει, βέβαια, κι έχουν ήδη κάνει πράγματα. Απλώς, τους δίνεται μια ευκαιρία να πάνε λίγο πιο πέρα.

- Μιχάλη δεν είσαι μόνος σου στο Final four. Έχεις μια πολύ όμορφη κοπέλα απέναντί σου!

Έχω ένα λουλούδι, την Ελένη Φουρέιρα, και τον απίστευτο Hulk, Μιχάλη Κουινέλη (Γέλια).

Η σύμπραξη με τη Ζέτα είναι πολύ ωραία και θετική, γιατί με καθησυχάζει κι αν έχω οποιεσδήποτε ανασφάλειες ξέρει τον τρόπο να με κάνει να νιώθω άνετα στο παιχνίδι! Βεβαίως, έχω και την ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά τον επαγγελματισμό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved