Βασιλική Ανδρίτσου: «Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά» (Photos)
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: «Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά» (Photos)

Η Βασιλίκη Ανδρίτσου προτιμά να είναι επιλεκτική και προσεκτική στις κινήσεις της.

Ο ευθύς και ντόμπρος χαρακτήρας της την καθιστά εκτός από ταλαντούχα και μοναδική.


Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», για το αν μοιάζει με την ηρωίδα της και αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.


Πόσο όμορφα συναισθήματα σας δημιουργεί το γεγονός ότι ή σειρά «Πολυκατοικία», που σημείωσε στο παρελθόν μεγάλη επιτυχία, επανήλθε φέτος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;


«Να τονίσω ότι δεν είναι η ίδια σειρά, είναι το ίδιο κόνσεπτ. Αλλά είναι τελείως διαφορετικοί ρόλοι. Παίζουμε κάποιοι από την παλιά «Πολυκατοικία», ο Πουρσανίδης, ο Χαϊκάλης και εγώ, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. Το κόνσεπτ μου αρέσει, όπως μου άρεσε και το πρώτο. Περνάμε ωραία και χώρα μάλιστα που έχει πάει και στη σωστή ώρα προβολής του το σίριαλ δηλαδή στην prime time, και ανεβαίνει και σε νούμερα τηλεθέασης, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».


Πώς είναι η επιστροφή σας στη μικρή οθόνη;
«Το διάστημα αυτό του ενός και πλέον χρόνου που έλειψα λόγω της εγκυμοσύνης δεν ένιωσα καμία έλλειψη και αυτό γιατί ήμουν απορροφημένη με το θέμα της μητρότητας που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Επανήλθα όμως στη δουλειά μου και αυτό με χαροποιεί, όμως με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς, καθώς προηγείται το μεγάλωμα του παιδιού μου».


Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στον συγκεκριμένο ρόλο της Χριστίνας;
«Μου αρέσει γιατί είναι ένας ρόλος αρκετά διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν. Υποδύομαι μια συνεσταλμένη κοπέλα, η οποία δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και για τον λόγο αυτό της έρχονται όλα στη ζωή ανάποδα. Είναι χαμηλών τόνων και αυτό είναι που με κέρδισε περισσότερο. Δηλαδή το ότι είναι ένας ρόλος που δεν χρειάζεται να φωνάξω, να χτυπήσω κάποιον, όπως συνήθως μου ζητάνε να παίξω».


Μοιάζετε καθόλου με τη Χριστίνα;
«Οχι, καθόλου. Και αυτοπεποίθηση έχω και δεν αφήνω να με καταβάλει η συμφορά ας πούμε. Κάτι που δεν συμβαίνει με την ηρωίδα μας».


Η Χριστίνα είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος. Πιστεύετε πως σήμερα γύρω μας υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι;
«Είναι αυθεντική η Χριστίνα. Σαφώς και υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι και έχω τέτοιους γύρω μου. Απλώς είναι μια εποχή που την έχουν κατακλύσει τα social media και ο κόσμος στην προσπάθεια του να επιβιώσει είναι φορές που δείχνει ένα πρόσωπο που δεν είναι αληθινό».

Μίλησε για την επιστροφή της


Να υποθέσω πως ο έρωτας της Χριστίνας για τον Νίκο, που είναι παντρεμένος με τη Λουίζα, θα μείνει ανεκπλήρωτος και πως η Χριστίνα δεν θα το γλιτώσει το ξεμάλλιασμα;
«Εννοείται πως θα μείνει ανεκπλήρωτος, γιατί και αυτή η καημένη και φοβάται και έχει και μια ηθική μέσα της, παρόλο που έχει το ζιζάνιο δίπλα της, τον συγκάτοικο της, ο οποίος της λέει να ρισκάρει και να κυνηγήσει αυτό που θέλει. Σε ό,τι αφορά το ξεμάλλιασμα, νομίζω πώς θα το γλιτώσει».


Η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη σας, τον Βασίλη Θωμόπουλο, είναι μια ευτυχής στιγμή;
«Φυσικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει ηθοποιός που να μπορεί να πει το αντίθετο. Είναι ένας σκηνοθέτης που σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό. Ειδικά στην τηλεοπτική κωμωδία, που οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και πρέπει να είσαι καλός και αποτελεσματικός, χρειάζεσαι έναν καλό καθοδηγητή και αυτό το κάνει με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης, ο οποίος έχει και ακόμη ένα συν. Το ότι ξέρει να διαλέγει πάρα πολύ καλό κάστινγκ», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved