Γιάννης Λάτσιος: H νέα φώτο με τις κόρες του, Λάουρα και Βαλέρια- Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει!
Showbiz

Γιάννης Λάτσιος: H νέα φώτο με τις κόρες του, Λάουρα και Βαλέρια- Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει!

Tριήμερο ο Γιάννης Λάτσιος επέλεξε το Λονδίνο. Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στην Βρετανική πρωτεύουσα με τις δύο κόρες του, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Ο ίδιος μας ενημέρωσε για το εν λόγω ταξίδι του και μετά από καιρό μας «βομβάρδισε» με υπέροχες φωτογραφίες στο instagram του!

Ο Γιάννης Λάτσιος φωτογράφισε τις δύο κούκλες κόρες του την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στο Hyde Park, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό.

"#walking #sunnyday", έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με τις κόρες του και έτσι έκανε γνωστό το ταξίδι με τις κόρες του.

Στη συνέχεια δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκαν, όμως τώρα πόσταρε μία νέα φωτογραφία με τις δύο του κόρες, Λάουρα και Βαλέρια και μας έδειξε πόσο έχουν μεγαλώσει. Η Λάουρα πια έχει φτάσει στο ύψος τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να επέστρεψαν όμως ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε και νέες φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι με τις κόρες του στο Λονδίνο!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι του Γιάννη Λάτσιου με τις δύο κόρες του στο Λονδίνο στην gallery που ακολουθεί και σίγουρα η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε θα σας εντυπωσιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved