Τόνυ Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που παντρεύτηκε και δεν θα τον πιστεύεις (Photos)
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που παντρεύτηκε και δεν θα τον πιστεύεις (Photos)

Αποφεύγει τις συνεντεύξεις και να μιλάει για τα προσωπικά του, καθώς δεν του αρέσει καθόλου.

Ο Τόνυ Δημητρίου όμως μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για όσα συμβαίνουν στη ζωή του αυτόν τον καιρό.

Αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του, την κόρη και το γιο του, δήλωσε ότι είναι κατά του γάμου, ενώ εξήγησε το λόγο που τον έκανε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μία φορά

Η προσωπική ζωή σου στερείται πράγματα λόγω της επαγγελματικής;

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική ζωή, είμαι τυχερός και ίσως να χαίρομαι και πράγματα που δεν ι μου αξίζουν. Έχω βρει μια κοπέλα που ίσως και να μη μου αξίζει, είναι τόσο καλή περίπτωση. Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, αλλά θα σου πω ότι ένας άνθρωπος που είναι με έναν καλλιτέχνη, ο οποίος δεν έχει καμία σιγουριά για τίποτα, δουλειά έχει... δουλειά δεν έχει... περιοδείες, ταξίδια... λείπεις... πρέπει να ξέρει από πριν με τι έχει να κάνει. Εκείνη ξέρει»

Αυτό δεν το γνωρίζει ο άνθρωπος αυτός από την αρχή της σχέσης;

«Συνήθως τα προβλήματα στις σχέσεις έρχονται αργότερα. Πριν από λίγες μέρες, στις πρόβες, ήμουν στο θέατρο από τις 12 το με­σημέρι κι έφυγα στις 4 το πρωί. Δεν είχε σήμα το κινητό μου και βγήκα δύο φο­ρές να στείλω δύο μηνύματα ότι εί­ναι όλα καλά. Κάποια άλλη στιγμή, βρήκα 8 μηνύματα για το αν είμαι καλά, γιατί πάλι δεν είχε σήμα και ήμουν στο καμαρίνι, στο θέατρο»

Στο μέλλον σκέφτεσαι το γάμο κι ένα ακόμα παιδί;

«Δεν σκέφτομαι τίποτα, τίποτα δεν ήρθε στη ζωή μου προγραμματισμένα. Ποτέ δεν πίστευα στο θεσμό του γάμου, ποτέ μου δεν ήθελα να παντρευτώ»

Γιατί παντρεύτηκες;

«Είδα ότι κάποιοι άνθρωποι στεναχωριόντουσαν που δεν παντρευόμουν και για να τους κάνω όλους χαρούμενους είπα: «Δεν γ@@@έται...». Ο γάμος είναι ένα χαρτί, από τη στιγμή που είμαι μαζί με έναν άνθρωπο, μένω μαζί, κάνω ή όχι παιδιά μαζί του, ποια είναι η διαφορά; Το πιστοποιητικό γάμου θα σε κάνει; Δηλαδή, αν δεν πάρεις πιστοποιητικό θανά­του, δεν πέθανες; Ο γάμος είναι ένα χαρτί που δυσκολεύει δύο ανθρώπους να χω­ρίσουν όταν θέλουν. Αν είμαστε καλά οι δύο μας και είμαστε παντρεμένοι, στην περίπτωση που θέλουμε να χωρίσουμε, θα μας στοιχίσει 2.500 ευρώ και πολλά τρεξίματα. Αν δεν είμαστε παντρεμένοι, θα φιληθούμε και θα πούμε «αντίο».

Λύνεται τόσο «βελούδινα» μια σχέση;

«Όχι, δεν υπάρχουν «βελούδινα διαζύγια». Ζούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία και τα μέ­τρα αυτά είναι γραφειοκρατικά και εισπρακτι­κά. Ο γάμος γίνεται για να πάρει λεφτά η εκκλη­σία και μετά οι δικηγόροι»

Μίλησε μου για τα παιδιά σου.

«Η κοράκλα μου, η Αντριάννα, είναι 11 ετών και ο γιος μου, ο Αλέξανδρος, είναι 9 χρονών. Μόλις έκανα κόρη κατάλαβα ότι ποτέ δεν είχα τον έλεγχο καμίας γυναίκας. Η Αντριάννα, σε ηλικία 4 χρονών, κατάλαβα πως με έκανε ό,τι ήθελε. Οι γυναίκες έχετε το φοβερό χάρισμα να κάνετε τους άντρες ενοχικούς και για το ότι αναπνέουν»

Αυτό το κατάφερε μόνο η κόρη σου;


«Η κόρη μου, με την οποία έχω «καψούρα», μου έδωσε να καταλάβω ότι ακόμη και οι γυναίκες που ήμουν μαζί τους και μπορεί να μη με ενδιέφεραν με έκαναν ό,τι ήθελαν»

Έτσι έχεις νιώσει;

«Ναι, έτσι έχω νιώσει. Ο Αλέξανδρος είναι μια άλλη, διαφορετική περίπτωση, γιατί τα αγόρια είναι διαφορετικά. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τα βλέπω όσο θα ήθελα, γιατί ζουν στην Κέρκυρα πλέον, με τη μάνα τους και τον καλό της. Τα παιδιά μου είναι δυστυχώς, αλλά και ευτυ­χώς, μακριά μου»

Ευτυχώς γιατί;

«Γιατί μεγαλώνουν σ' ένα υπέροχο πε­ριβάλλον και προτιμώ να μου λείπουν και να είναι καλά», εξομολογείται ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved