Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι στιγμές που «σκοτώνονται» σε ένα βίντεο! Είναι απολαυστικοί!
Showbiz

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι στιγμές που «σκοτώνονται» σε ένα βίντεο! Είναι απολαυστικοί!

Globetrotters: Για τον απλό τηλεθεατή, η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν μέχρι πρότινος δύο γνωστές φιγούρες της ελληνικής σόουμπιζ που όμως πολύ πρόσφατα έγιναν τα πρόσωπα των ημερών.

Αφορμή βέβαια στάθηκε η παρουσία τους στο αγαπημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star που κάθε Τετάρτη μας κάνει να γελάσουμε.

Παρ' όλο που το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, οι δυο τους δεν είχαν βγάλει προς τα έξω την μεγάλη αγάπη που τους συνδέει αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχει η σχέση τους.

Είναι απολαυστικοί. Μπορεί να πάρουν "φωτιά" για ασήμαντη αφορμή αλλά με την ίδια ευκολία θα αγκαλιαστούν και θα συγχωρέσουν τα πάντα ο ένας στον άλλον.

Είναι εκρηκτικοί, δυναμικοί, αλληλοσυμπληρώνονται, έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση σε πολύ διαφορετικά πράγματα όμως με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουν να βρουν τη χρυσή τομή και να κάνουν επανεκκίνηση στον γάμο τους. Γι' αυτό και δεν βαριούνται ποτέ.

Δείτε στιγμιότυπα από τη ζωή τους στην παρακάτω gallery

Και επειδή στο Globetrotters είναι και οι δύο απολαυστικοί, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές τους που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ.

Δείτε το...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved