Αντελίνα Βαρθακούρη: Έχεις δει τις φωτογραφίες της στο Instagram; Αν όχι… εσύ χάνεις! (Photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έχεις δει τις φωτογραφίες της στο Instagram; Αν όχι… εσύ χάνεις! (Photos)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει κάνει άνω – κάτω την τηλεόραση με την απίθανη της εμφάνιση στο ριάλιτι του Star με τίτλο «Globetrotters».

Εκεί, την είδαμε με άλλο μάτι αφού γνωρίσαμε την Αντελίνα για καλά και με τα όλα της.

Το ζευγάρι σε κάθε επεισόδιο μπαίνει σε νέες περιπέτειες και εμείς μέσα από αυτές γνωρίσαμε καλύτερα τόσο την Αντελίνα όσο και τον Χάρη.

Οι καβγάδες τους, οι επικές ατάκες αλλά και σχέση τους, αποτυπώνονται έτσι ακριβώς όπως είναι και στην πραγματική τους ζωή.

Η Αντελίνα είναι το κορίτσι που κάνει «θραύση» στα social media κι επειδή ξέρουμε πόσο την αγαπάτε, μπήκαμε στο Instagram της και ιδού οι υπέροχες φωτογραφίες της.

Όπως θα δεις έχει πολλές φωτογραφίες με τον άντρα της, Χάρη. Μπορεί να είναι μαζί δέκα χρόνια, όμως παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. «Ο Χάρης είναι ο άντρας της ζωής μου εννοείται. Ο Χάρης είναι τα πάντα, όχι απλά το άλλο μου μισό. Είναι το ολόκληρο, νομίζω δεν μπορώ χωρίς τον Χάρη.

Φωνάζω, τον τρελαίνω, αλλά δεν μπορώ χωρίς τον Χάρη. Ήμουν άνθρωπος που πάντα έλεγα θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να κάνω οικογένεια. Υπήρχε στην ζωή μου πρόγραμμα. Για μένα το να κάνεις παιδιά και οικογένεια, ήταν το να ζήσω. Άλλοι έλεγαν θέλουμε να διασκεδάσουμε να βγούμε, εγώ το έβλεπα αλλιώς είμαι τρομερά σπιτόγατος, το ίδιο και ο Χάρης, γι' αυτό ταιριάξαμε», έχει δηλώσει η ίδια.

Δείτε την

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved