Ο Τσαλίκης πάντρεψε το πρώτο ζευγάρι ως αντιδήμαρχος Περιστερίου! (photos+videos)
Showbiz

Ο Τσαλίκης πάντρεψε το πρώτο ζευγάρι ως αντιδήμαρχος Περιστερίου! (photos+videos)

Μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης να είναι γνωστός για την καριέρα του ως τραγουδιστής, όμως εδώ και λίγους μήνες ακολουθεί και μία άλλη καριέρα, αυτή τη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση! 

Ο τραγουδιστής, ενθουσιασμένος σήμερα τέλεσε και τον πρώτο πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Περιστερίου, ως αντιδήμαρχος. Αν θυμάστε, στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές εξελέγη πρώτος σε ψήφους στον συγκεκριμένο Δήμο και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να αναλάβει αμέσως καθήκοντα.

Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του, οι δύο ιδιότητές του, αυτή του τραγουδιστή αλλά και εκείνη του αντιδημάρχου, είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν όμως ο ίδιος είναι "στρατιώτης" στα καθήκοντά του και ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί για να είναι στο γραφείο του στο δημαρχείο, ακόμα και αν έχει ξενυχτήσει για κάποια εμφάνισή του το προηγούμενο βράδυ.

Σήμερα ήρθε και η μεγάλη στιγμή να τελέσει και τον πρώτο πολιτικό γάμο σε ένα πολύ γλυκό ζευγάρι το οποίο μάλιστα ρώτησε με χιούμορ αν ήταν σίγουροι οι δυο τους πως ήθελε να τους παντρέψει εκείνος. Η νύφη μάλιστα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και φυσικά η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη. Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την τελετή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved