Κλέλια Ανδριολάτου: Πανικός με τη φωτογραφία που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα (photos)
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Πανικός με τη φωτογραφία που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα (photos)

Είναι νέα, πανέμορφη και πολύ ταλαντούχα αλλά μας εξέπληξε με την ανάρτηση που έκανε ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα σαν να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση γράφοντας μάλιστα "Τι πιστεύετε;" ρωτώντας ουσιαστικά τους διαδικτυακούς της φίλους αν πρόκειται για αλήθεια ή ψέματα!

Βέβαια, αν δει κανείς τις πρόσφατες ολόσωμες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται απλά για ένα "πείραγμα" της νεαρής ηθοποιού και μοντέλου η οποία δεν αποκλείεται σε κάποια δουλειά της σύντομα να υποδύεται την έγκυο.

Πάντως, ό,τι και να κάνει η όμορφη Κλέλια η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει δει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του καλλιτεχνικού κόσμου να ανεβαίνουν, είναι πάντα κούκλα και πολύ λαμπερή.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Κλέλια, μετά τον χωρισμό της από τον Ρένο Ρώτα δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, όμως, το λαμπερό της χαμόγελο υποδεικνύει πως η όμορφη ηθοποιός περνάει πολύ καλά, μακριά από θεατρικό σανίδι και τηλεοπτικά πλατό.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved