Νανά Καραγιάννη: Η άγνωστη διαθήκη, τα δύο σπίτια και ο τραπεζικός λογαριασμός! (photos)
Showbiz

Νανά Καραγιάννη: Η άγνωστη διαθήκη, τα δύο σπίτια και ο τραπεζικός λογαριασμός! (photos)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Νανά Καραγιάννη άφηνε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τη νευρική ανορεξία με την οποία πάλευε για χρόνια. 

Η μοναδική κληρονόμος της δημοσιογράφου μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή "Μαζί σου" για την άγνωστη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη.

Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με όσα είπε η μοναδική κληρονόμος της, αποκαλούσε στη διαθήκη την Αναστασία «αδελφική της φίλη». «Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού», έγραφε ενώ σε άλλο σημείο της διαθήκης ανέφερε:

«Σε περίπτωση δε που ή άνω φίλη δε ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης» ανέφερε η άγνωστη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη.

Η Αναστασία αποποιήθηκε της κληρονομιάς.

Κάτι άλλο που δεν ήταν γνωστό, ήταν πως η Αναστασία, όπως η ίδια τόνισε, αποποιήθηκε αμέσως κάθε δικαιώματος για τα ακίνητα καθώς θεωρούσε πως τα περιουσιακά στοιχεία της Νανάς έπρεπε να πάνε δικαιωματικά στους γονείς της. Αποκάλυψε όμως πως η Νανά Καραγιάννη έγραφε στη διαθήκη πως δεν ήθελε με οποιοδήποτε τρόπο κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της να πάρουν ούτε καν τα προσωπικά της αντικείμενα, «γιατί δεν τους αξίζουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved