Χριστίνα Μπόμπα: Δεν φαντάζεστε τι την έβαλε να κάνει στο πρώτο τους ραντεβού ο Σάκης! (vid+pics)
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν φαντάζεστε τι την έβαλε να κάνει στο πρώτο τους ραντεβού ο Σάκης! (vid+pics)

DOT: Στη μεσημεριανή lifestyle εκπομπή ήταν καλεσμένη η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μίλησε για τις ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις στη ζωή της αλλά και για τη ζωή της στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη

Η όμορφη παρουσιάστρια του The Voice μίλησε για την καριέρα που μόλις ξεκίνησε για εκείνη στην τηλεόραση, τονίζοντας:

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την καριέρα μου ως παρουσιάστρια. Μου αρέσει να δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου στα social media... Κυρίως αδιαφορώ για τις αρνητικές κριτικές. Στην αρχή με επηρέαζαν τα κακόβουλα σχόλια, ειδικά για θέματα που είχα μέσα μου άλυτα».

Και επειδή έχει ακούσει πάρα πολλά, η Χριστίνα τόνισε: «Δεν με ενοχλεί το “κυρία Τανιμανίδη”, το θεωρώ λογικό...»

Η ίδια αναφέρθηκε και στις πρώτες στιγμές της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη: «Στην πρώτη μας γνωριμία με τον Σάκη είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημένη από μένα... Με έβαλε στο πρώτο μας ραντεβού να λύσω τέσσερις μαθηματικούς γρίφους. Δεν ήταν στα σχέδιά μου ο γάμος και η οικογένεια. Με τον Σάκη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είχα αποφασίσει ότι θα τον παντρευτώ».

Όσο για την παιδική και εφηβική της ηλικία η Χριστίνα παραδέχτηκε στην εκπομπή: «Δεν ήμουν ποτέ η ωραία του σχολείου... Όταν είδα για πρώτη φορά το The Voice, κατάλαβα ότι θέλω δουλίτσα… Δεν έχω κάνει συζήτηση για το My Style Rocks».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved