Διαδικτυακή απάτη με Δάντη… «μαϊμού» (photos)
Showbiz

Διαδικτυακή απάτη με Δάντη… «μαϊμού» (photos)

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Χρήστος Δάντης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όταν πληροφορήθηκε πως άγνωστος προσπάθησε να υπεξαιρέσει χρήματα από ανυποψίαστη γυναίκα προσποιούμενος τον ίδιο, κατέφυγε στις Αρχές.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, σε μηνύματα του Messenger που δημοσιοποίησε ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του στο facebook, ο απατεώνας πιθανότατα… πούλησε και έρωτα στο υποψήφιο θύμα του!

Δημιουργώντας ένα ψεύτικο προφίλ στο Messenger με το όνομα και τη φωτογραφία του Χρήστου Δάντη, ο άγνωστος επιχείρησε να εξαπατήσει κόσμο, ζητώντας τους χρήματα δήθεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Ξέρω ότι είμαι ασφαλής μαζί σου, αλλά δεν το καταφέρνουν, γι’ αυτό θέλουν να κάνεις τη δωρεά για να σε εμπιστευτούν και να πιστέψεις ότι μπορώ να είμαι μαζί σου για όσο καιρό θέλω…», γράφει στο μήνυμά του ο απατεώνας, που, όπως φαίνεται, προσπαθεί να επηρεάσει συναισθηματικά τη συνομιλήτριά του.

Εκείνη, ωστόσο, έχει ενδοιασμούς.

«Δηλαδή θα νιώσουν ασφάλεια εάν εγώ δώσω 250 ευρώ; Κι αν εγώ τα δώσω και μετά σου κάνω κακό είτε σε εσένα είτε στη δουλειά σου πού το ξέρουν; Δεν ξέρω τι να πω αλήθεια αρχίζω και νιώθω μια ανασφάλεια…», απαντά εκείνη.

Το εν λόγω υλικό έφτασε στα χέρια του τραγουδιστή, ο οποίος έπαθε σοκ.

Αμέσως έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και γνωστοποίησε το γεγονός στα social media, θέλοντας να προλάβει οποιαδήποτε εξαπάτηση από τον Δάντη «μαϊμού».

«Παρακαλώ πολύ, σε περίπτωση που σας προσεγγίσει κάποιος που προσποιείται ότι είναι “εγώ”, όπως στις παρακάτω φωτογραφίες, ακολουθήστε τα εξής βήματα. Είναι σοβαρό, ο συγκεκριμένος προσπάθησε μέσω του Google Hangouts να υπεξαιρέσει χρήματα από κάποια ανυποψίαστη γυναίκα. Προσέξτε την υποσημείωση που αναφέρει ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί το Messenger χωρίς λογαριασμό του facebook», έγραψε ο Χρήστος Δάντης, δείχνοντας στη συνέχεια στους διαδικτυακούς του φίλους πώς θα κάνουν αναφορά στον απατεώνα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved