Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν έχω κανένα ταμπού με την τηλεόραση» (photos)
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν έχω κανένα ταμπού με την τηλεόραση» (photos)

Η Μυριέλλα Κουρεντή φέτος εισέβαλε στην αγαπημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», στον ALPHA.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έβλεπε τη σειρά πριν πει «ναι» στον ρόλο, αν στο παρελθόν ένιωσε κάποια απογοήτευση ώστε να μπει στον πειρασμό να εγκαταλείψει την υποκριτική και τι προτιμά να παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Έβλεπες το «Έλα στη θέση μου» και πριν πεις «ναι» στον ρόλο;

«Όχι, δεν το έβλεπα! Αν και τώρα που το παρακολούθησα για να κατανοήσω την υπόθεση και τους χαρακτήρες, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μια δουλειά που θα την παρακολουθούσα άνετα από την αρχή. Τη βρίσκω ευφυή, αστεία και με πολύ ωραίες ανθρώπινες σχέσεις».

Πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας για έναν νέο ηθοποιό να βρίσκει δουλειά;

«Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της θέλησης και ότι το μυαλό και η σκέψη καθορίζουν το μέλλον μας. Τίποτα δεν είναι δύσκολο γι' αυτό που αγαπάς. Οπότε θα πρότεινα σε όποιον νέο ηθοποιό ξεκινάει την καριέρα του να την ξεκινήσει έχοντας στόχους, θετική ενέργεια και να παραμένει αλώβητος στα εμπόδια που θα συναντήσει στην αρχή της πορείας του».

Ένιωσες ποτέ τέτοια απογοήτευση ώστε να μπεις στον πειρασμό να εγκαταλείψεις την υποκριτική;

«Με τα "Κλεμμένα όνειρα" και έναν τραγουδιστικό διαγωνισμό, το "Just the two of us", όπου κέρδισα, απέκτησα απότομα μεγάλη δημοσιότητα, την οποία δεν ήμουν σε θέση να εκτιμήσω και να χρησιμοποιήσω τότε υπέρ μου. Ετσι, για δύο χρόνια παράτησα την υποκριτική, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκα αποκλειστικά με τη μουσική. Δεν το μετανιώνω, γιατί είχα την ευκαιρία να καλλιεργήσω άλλες αρετές και φυσικά μέσω της αποχής κατάλαβα πόσο πολύ μου έλειπε το θέατρο και γενικά το επάγγελμα του ηθοποιού. Επιστρέφοντας, ήμουν σίγουρη πια πως ήθελα να το υπηρετήσω με όλη μου την προσοχή και την ψυχή».

Δείχνεις ανοιχτή στην επικοινωνία σου με τα ΜΜΕ. Έχεις δικαιωθεί ή έχεις μετανιώσει;

«Τίποτε από τα δύο. Είναι απλά ένα μέρος της δουλειάς. Δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως και ούτε με απασχόλησε ποτέ. Παρατηρώ πάντως ότι όσο μεγαλώνω μου γίνεται όλο και πιο εύκολο να είμαι ο εαυτός μου σε κάθε συνέντευξη ή προβολή».

Εσύ τι προτιμάς να βλέπεις στην τηλεόραση και τι δεν αντέχεις με τίποτα;

«Οτιδήποτε με αφορά αισθητικά και μπορεί να με εξελίξει ως άνθρωπο και ως ηθοποιό θα το δω. Υπάρχουν σειρές, ελληνικές και ξένες, που έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει. Δεν έχω κανένα ταμπού με την τηλεόραση, κι αν με διασκεδάζει κάτι, δεν θα διστάσω να το υποστηρίξω. Επίσης προσπαθώ να παρακολουθώ όσο μπορώ τις σειρές στις οποίες παίζω, για να βλέπω τα λάθη και τις αδυναμίες μου, τόσο για την πρόοδο μου όσο και για να έχω συνολική εικόνα της εκάστοτε ομάδας μου», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved