Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ξαναδούλευα με την Κατερίνα» (photos)
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ξαναδούλευα με την Κατερίνα» (photos)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στο πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας από παλιά, αν υπήρξε στιγμή που είπε «τα παρατάω» και για τη συνεργασία με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού στην κινηματογραφική ταινία «Για πάντα».

Πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας από παλιά που έκανες τηλεόραση;

«Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες, απλώς τα πράγματα γίνονται πιο γρήγορα. Έχουν συμπυκνωθεί λίγο οι χρόνοι και αυτό σε βάζει σε μεγαλύτερη εγρήγορση καθημερινά και σου φορτώνει το κεφάλι με περισσότερα καμένα εγκεφαλικά κύτταρα και πίεση και άγχος. Και σίγουρα τα οικονομικά έχουν αλλάξει. Είναι διαφορετικό να κάνεις σειρά με 20.000 ευρώ το επεισόδιο και διαφορετικό να κάνεις με 100.000 ευρώ. Κακό στη δουλειά μας όμως έχουν κάνει και οι ξένες σειρές, που παλιότερα δεν τις βλέπαμε. Αν συγκρίνεις μια ξένη παραγωγή με μια ελληνική, είναι άνισο και πολύ άδικο για την προσπάθεια που κάνουμε εδώ. Εάν έκαναν τις περισσότερες ξένες σειρές με τα μπάτζετ που έχουμε εμείς, θα φαινόταν πως είμαστε καλύτεροι. Η τεχνογνωσία υπάρχει, το ταλέντο επίσης, το ίδιο και η έμπνευση. Αυτό που δεν υπάρχει είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ανακατεύεται με την τέχνη: τα λεφτά. Είναι σαν να κάνει κόντρα τρεξίματος ένα μηχανάκι με έναν άνθρωπο... Δεν γίνεται! Όσο καλά και να τρέχει ο άλλος, το μηχανάκι θα τον περάσει».

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε κάποια στιγμή που είπες «τα παρατάω»;

«Δεν ξέρω πώς είναι υποκριτικά το ταλέντο μου, όμως το ταλέντο μου στο να καίω εγκεφαλικά κύτταρα και να το ανέχομαι είναι τεράστιο».

Φίλους στον χώρο έχεις κάνει;

«Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι από τον χώρο. Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή κοινωνία και ακόμα πιο μικρή αυτή των ηθοποιών, οπότε βρισκόμαστε καθημερινά, υπάρχει τριβή, έχεις να πεις δυο τρία πράγματα παραπάνω. Τους ανθρώπους έξω από τον χώρο δεν τους βρίσκεις κι εύκολα, γιατί έχουν ανάποδα προγράμματα».

Τον Ιανουάριο θα σε δούμε στην κινηματογραφική ταινία «Για πάντα»...

«Είναι η ιστορία ενός ζευγαριού, δύο ανθρώπων με διαφορετικούς, χαρακτήρες, που κάποια στιγμή τους συμβαίνει κάτι και ανατρέπει τα πάντα. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα κατά πόσο μπορώ να μπλέξω και με την παραγωγή. Ο κόσμος της παραγωγής είναι ένας ' εντελώς διαφορετικός κόσμος. Τον αντιμετώπισα πολύ ρομαντικά και όπως θα ήθελα εγώ να είναι και είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλη τη διαδικασία. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει. Και πάλι βέβαια με εγκεφαλικά κύτταρα καμένα...».

Στην ταινία συμπρωταγωνιστείς με την Κατερίνα Γερονικολού. Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τη σύντροφο σου;

«Είναι καλό, γιατί μπορείς να συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις... Και όταν είναι ώριμοι και οι δύο άνθρωποι, τότε μπορείς να βγάλεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνεργασία και θα ξαναδούλευα με την Κατερίνα», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved