Πετρούνιας-Μιλλούση: Ευτυχισμένοι γονείς! Τα πρώτα δώρα του μωρού στο μαιευτήριο (photos)
Showbiz

Πετρούνιας-Μιλλούση: Ευτυχισμένοι γονείς! Τα πρώτα δώρα του μωρού στο μαιευτήριο (photos)

To κοριτσάκι τους υποδέχτηκαν χθες το απόγευμα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση και φυσικά πετούν στον... έβδομο ουρανό από ευτυχία! 

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες απολαμβάνει το θαύμα της ζωής, την άφιξη του μωρού τους που περίμεναν πώς και πώς.

Μάλιστα πρόσφατα η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής προ ημερών είχε ανεβάσει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με την ίδια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα και να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Γεια σου Νοέμβρη! Σε περιμένουμε όλοι με ανυπονησία", αναφερόμενη, βέβαια, στην κόρη της που λαχταρούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά.

Αυτή τη μαγική στιγμή την έζησε χθες αργά το απόγευμα όταν γέννησε με καισαρική τομή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την κόρη της.

Φυσικά, η ευτυχισμένη μαμά είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της που και εκείνος με τη σειρά του δηλώνει τρελαμένος από ευτυχία.

Στενοί φίλοι του ζευγαριού επισκέφτηκαν τη Βασιλική Μιλλούση στο μαιευτήριο όπου γέννησε και μετέτρεψαν το δωμάτιο σε ένα μικρό... ανθοπωλείο αφού είχε γεμίσει από λουλούδια αλλά και ροζ μπαλόνια για τον ερχομό της μικρής.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved