H Ελένη είχε καλεσμένη την Καγιά και «έσκασε» την είδηση για την Μπιάνκα και τη μικρή Μαρίνα (vid)
Showbiz

H Ελένη είχε καλεσμένη την Καγιά και «έσκασε» την είδηση για την Μπιάνκα και τη μικρή Μαρίνα (vid)

Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της τη Βίκυ Καγιά και μαζί αποκάλυψαν κάτι για τις κόρες τους που δεν το γνωρίζαμε!

Η όμορφη κριτής του GNTM δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για την παρουσία της στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την οποία είχε μόνο καλά και γλυκά λόγια να πει.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολύ καιρό να βρεθούν, όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και σε κάποια εκδήλωση και γι' αυτό και είχαν πολλά να πουν.

Η Βίκυ Καγιά, παραδέχτηκε ότι διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο από άποψη κούρασης αφού με τα πολύωρα γυρίσματα του GNTM αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα για τα παιδιά της Μπιάνκα και Κάρολο δεν προλαβαίνει ούτε καν να κοιμηθεί. Μάλιστα τόνισε στην κουβέντα της με την Ελένη πως ο γιος της Κάρολος πλέον άρχισε να κοιμάται και έτσι βρίσκει λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί, όμως θα ήθελε περισσότερο αφού σωματικά νιώθει πολύ κουρασμένη.

Και τότε λοιπόν έκανε μία αποκάλυψη η Βίκυ Καγιά που δεν γνώριζε κανείς. Γιατί οι δύο κυρίες συναντιούνται πού και που στο σχολείο όπου φοιτούν τα κορίτσια τους! Ναι, η Μαρίνα Παντζοπούλου και η Μπιάνκα Κρασσά είναι συμμαθήτριες στο σχολείο μιας και έχουν διαφορά μόλις ενός μήνα!

Κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα που οι δύο ευτυχισμένες μαμάδες συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής Ελένη και το αποκάλυψαν. Δείτε τι άλλο είπαν οι δύο τους στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved