Λένα Παπαληγούρα: Η «κρυφή» εγκυμοσύνη, το περιστατικό στο Ηρώδειο και η απίστευτη στιγμή της γέννας
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Η «κρυφή» εγκυμοσύνη, το περιστατικό στο Ηρώδειο και η απίστευτη στιγμή της γέννας

Η Λένα Παπαληγούρα προσπαθεί να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό άλλωστε είναι λίγα αυτά που γνωρίζει το κοινό τόσο για τη σχέση με τον σύζυγο της, Άκη Πόντο, όσο και για τον ερχομό του μικρού της γιου.

«Τον Άκη τον γνώρισα μέσω της Ιωάννας Παπτά. Ήρθε να τη δει στην παράσταση "Τρεις Αδερφές", όπου παίζαμε μαζί. Ήταν κάτι δυνατό, τρυφερό, ζωντανό και εύκολο από την αρχή. Σαν να έπρεπε να γίνει. Ετσι το βίωσα εγώ, ελπίζω κι εκείνος». Έχει παραδεχτεί δημόσια ότι η πρόταση γάμου τη βρήκε τελείως απροετοίμαστη και εξηγεί: «Η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μας στο Μιλάνο.

Είναι ένας τόπος που τον αγαπώ καθώς έχω δουλέψει στο παρελθόν εκεί με την Οδύσσεια του Robert Wilson. Ήξερε λοιπόν ότι είναι ένα μέρος πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν ήταν ότι πήγαμε κάπου τυχαία. Ηταν όλα μελετημένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε μαζί, λέγαμε μήπως βάλουμε μπρος για ένα παιδάκι, αλλά έτσι πολύ φλου. Ημουν από τους ανθρώπους που έλεγα μια ζωή ότι θα κάνω γάμο με 10 άτομα και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι ενώ ήμουν εφτάμισι μηνών έγκυος. Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν, στη ζωή».

Και μπορεί οι περισσότερες μητέρες να προστατεύουν την είδηση της εγκυμοσύνης τους τρεις πρώτους μήνες, η Λένα, όμως, κατάφερε να κρατήσει κρυφό το ευτυχές γεγονός για μεγαλύτερο διάστημα.

Σε βόλτα με το μωράκι της!

«Δούλευα μέχρι τον 7ο μήνα της κύησης και είχα κάνει τα πάντα για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη μου. Είχε πολλή πλάκα γιατί έπαιζα στην Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, και πάχαινα κάθε μήνα. Με ρωτούσαν, αλλά επειδή είναι και ένα λεπτό θέμα, άμα τους πεις "όχι", δεν επιμένουν.

Στον 7ο μήνα ανεβάσαμε την παράσταση στο Ηρώδειο. Εκεί πλέον φαινόταν. Δηλαδή όταν ο κόσμος χειροκροτούσε στην υπόκλιση πιστεύω πως σκεφτόταν "Η καημένη η κοπέλα είναι έγκυος, ας πάει στο σπίτι της". Άσε που έπαιζα την Ηλέκτρα που έλεγε "είμαι παρθένα" κι εγώ ήμουν με την κοιλιά» δηλώνει γελώντας και συνεχίζει:

«Εντάξει, περίπου στον 6ο μήνα μαθεύτηκε, αλλά δεν ήθελα να το επικοινωνήσω γιατί είναι κάτι προσωπικό. Προσπάθησα αρκετά, δεν ήταν εύκολο. Με ρωτούσαν και έλεγα "όχι, ρε παιδιά, τι λέτε". Στο μεταξύ είχα αλλάξει τα μαλλιά για τον ρόλο, οπότε έπεφτε το μάτι του άλλου εκεί. Στο τέλος της παράστασης δίνουν στον πρωταγωνιστή ένα χαρτί για να γράψει κάτι για την εμπειρία του. Ηταν η πρώτη φορά που έπαιζα ως πρωταγωνίστρια στο Ηρώδειο. Έγραψα, λοιπόν, "σας ευχαριστώ και εγώ και ο γιος μου, που είναι στην κοιλιά". Ήταν πασιφανές πια».

Ξεχωρίζοντας την πιο συγκινητική στιγμή του τελευταίου χρόνου, μιλάει για το πρώτο βράδυ που πέρασαν οικογενειακώς στο μαιευτήριο.

«Είχα κανονίσει να πάω να δω την παράσταση «Η Κωμωδία των Παρεξηγήσεων με τον Νίκο Κουρή και τον Ορφέα Αυγουστίδη προηγουμένως όμως είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου καθώς είχα μπει στον μήνα μου. Θυμάμαι ότι βιαζόμουν να πάω στην παράσταση και ακούω τον γιατρό να μου λέει "γεννάς". Πήγαμε λοιπόν απευθείας στο μαιευτήριο Ρέα χωρίς καν να πάρουμε πράγματα. Γέννησα αργά και ήθελα να πάρω τον μικρό στο δωμάτιο. Μου έλεγαν "μα είστε κουρασμένη". Τους παρακαλούσα και τους έλεγα ότι θα μείνει και ο άντρας μου. Τελικά, μείναμε οι τρεις μας. Αυτό νομίζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε στο people.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved