Xρήστος Μάστορας: «Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά»
Showbiz

Xρήστος Μάστορας: «Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά»

Ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του συγκροτήματος Melisses, έκανε μια αποκάλυψη την οποία δεν περιμέναμεκαι αφορά στον έρωτα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε μερικές ημέρες, και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του. Μίλησε, λοιπόν, γι' αυτό και το ότι θα γίνει 33 χρόνων και παράλληλα έκανε την αποκάλυψη.

Πώς θα περάσει άραγε την συγκεκριμένη ημέρα; Του αρέσουν οι εκπλήξεις;

«Δεν νομίζω να κάνω κάτι ιδιαίτερο εκείνη την ημέρα. Άσε που δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Έχει τύχει να τσακωθώ επειδή μου έκαναν έκπληξη στα γενέθλια μου. Με χαλάνε οι εκπλήξεις, εκτός κι αν έρθει κάποιος με μια βαλίτσα που έχει μέσα 1 εκατομμύριο ευρώ» λέει γελώντας. «Αν κάνω μια ανασκόπηση για αυτά τα 33 χρόνια, νιώθω πολύ τυχερός για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Τίποτα, όμως, δεν έγινε τυχαία. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο προσκήνιο, έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά αισθάνομαι ακόμα διψασμένος και πως δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι σήμερα.

Όπως επίσης αισθάνομαι πως έχει ανηφόρα ακόμα ο δρόμος και ελπίζω να είναι για πάντα ανηφόρα. Αυτό έχει νόημα για μένα. Επίσης νόημα μου δίνουν οι άνθρωποι μου και αυτοί που είναι γύρω μου». Πλέον δεν είναι ο Χρήστος που δούλευε στα 20 του στο μπαράκι της Πάρου, αλλά ο Χρήστος Μάστορας, ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Πώς το αντιμετωπίζει αυτό στην καθημερινότητα του;

«Δεν μου αρέσει να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας, πέρα από πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Στην προσωπική μου ζωή θέλω να είμαι με τους φίλους μου, να νιώθω όμορφα, προστατευμένος και χωρίς καθόλου άγχος. Εννοείται πως δεν θα πω ποτέ όχι σε μια selfie ή σε έναν διάλογο με τον κόσμο. Εξάλλου, είναι πάντα χρήσιμο να ανταλλάζεις απόψεις με τους ανθρώπους».

Xρήστος Μάστορας: «Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά»

Δεδομένου πως έχει απήχηση όχι μόνο σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους, άραγε ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που του κάνουν όταν τον σταματούν στον δρόμο.

«Η πιο συχνή ατάκα που ακούω είναι "Αρέσεις στη μητέρα μου, είσαι ο αγαπημένος της". Αυτό μου το λένε πολύ συχνά και χαίρομαι πάρα πολύ όταν τον ακούω. Όσον αφορά τα φλερτ, θα σου πω ότι οι γυναίκες φλερτάρουν και όχι μόνο στα social media. Ειδικά όταν πιουν λίγο παραπάνω». Έχει κάνει άραγε σχέση με κάποια θαυμάστρια του; «Δεν έχει τύχει να κάνω σχέση με θαυμάστρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις».

Και τελευταία ερώτηση κατευθείαν στο ψαχνό: Χρήστο, είσαι ερωτευμένος;

«Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά. Όταν παντρευτώ θα το μάθεις. Μέχρι σήμερα, δεν πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο της πατρότητας. Η ιδέα της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Νιώθω, όμως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα», είπε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved