Γιάννης Ποιμενίδης: «Αντιμετωπίζω τη ζωή χαλαρά όπως ο Πέτρος» (Photos)
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Αντιμετωπίζω τη ζωή χαλαρά όπως ο Πέτρος» (Photos)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Γιάννη Ποιμενίδη μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και τον ρόλο του Πέτρου.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή του ήρωα που υποδύεται, αν έχουν κοινά στοιχεία ενώ εξομολογείται αν είναι αυστηρός κριτής του εαυτού του.

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ήρωα;

«Το χιούμορ είναι ένα κοινό στοιχείο που έχω, γιατί και εκείνος αντιμετωπίζει τη ζωή χαλαρά. Δεν είναι όλα τόσο σοβαρά στα κεφάλι του...».

Τελικά είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη;

«Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι τόσο ερωτευμένος με τη Δάφνη ή συμβαίνει αυτό επειδή ένας άντρας και μια γυναίκα συγκατοικούν και βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι του. Επίσης, ο Πέτρος έχει μια δυσκολία σε σχέση με τους ανθρώπους, ειδικά στο φλερτ. Έτσι, η Δάφνη είναι πιο προσιτή διότι ζει μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι η Δάφνη δεν είναι η γυναίκα της ζωής του, από όσα γνωρίζω, δηλαδή, από τα επεισόδια».

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια οι δυο τους φιλιούνται. Πώς θα είναι η σχέση τους ύστερα από αυτό;

«Νομίζω ότι κανείς από τους δύο δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτό. Οπότε όλο αυτό τους φέρνει μια αμηχανία επειδή βρίσκονται και στον ίδιο χώρο. Δεν συζητάει κανείς από τους δύο για αυτό που συνέβη… Στα επόμενα επεισόδια επιστρέφει ο πρώην σύντροφος της Δάφνης, ο Αλέξης».

Θα επηρεάσει τον Πέτρο η άφιξη του;

«Επειδή ο Πέτρος έχει μεγαλώσει χωρίς γονείς, θα κατανοήσει αμέσως την κατάσταση με τον Αλέξη και θα τον υποστηρίξει. Οπότε, δεν θα του συμπεριφερθεί όπως στον Στρατή. Άλλωστε, η Δάφνη δεν είναι ο ερωτάς του».

Θα τον δούμε να ερωτεύεται κάποια άλλη;

«Ναι, αλλά δεν μπορώ να σου πω ποια...».

Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν πλούσιος;

«Είναι περίεργη ερώτηση. Πέρα από προσωπικά πράγματα που θα έκανε ο καθένας νομίζω πως θα έδινα μεγάλο μέρος των χρημάτων στην τέχνη. Πιστεύω πως επειδή μας αφορά αυτό που κάνουμε και διαλέξαμε μια δουλειά που αγαπάμε, οι ηθοποιοί τουλάχιστον, θα πόνταρα στην τέχνη, γιατί τη θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομαλή λειτουργία μιας κοινωνίας. Πέρα από την ψυχαγωγία, παίζει και τον ρόλο της εκπαίδευσης και τη θεωρώ σημαντικό παράγοντα. Οπότε μεγάλο μέρος θα πήγαινε εκεί, σε ταινίες, σε παραστάσεις».

Τι σε κάνει ευτυχισμένο στη δουλειά σου;

«Τα πάντα με κάνουν ευτυχισμένο στη δουλειά μου. Το ότι σου δίνεται μια ευκαιρία να εκφραστείς, να υποδυθείς ρόλους, να εκτονώσεις ό,τι συμβαίνει μέσα σου, να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο...».

Στην πορεία σου, σου ήρθαν εύκολα τα πράγματα;

«Ο καθένας έχει έναν δικό του προσωπικό αγώνα. Κάποια πράγματα σίγουρα μου ήρθαν εύκολα, όμως έχω πασχίσει για να βρεθώ στον σωστό δρόμο τη στιγμή που έπρεπε. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός και των δύο, λίγο η τύχη και λίγο να είσαι σε ετοιμότητα κάπως για να συμπορευτείς με αυτό. Γιατί μπορεί να σου έρθουν εύκολα τα πράγματα αλλά να μην είσαι έτοιμος να τα υποστηρίξεις καινά τα τρέξεις. Οπότε, λίγο και από τα δύο, και εύκολα και δύσκολα».

Είσαι αυστηρός κριτής του εαυτού σου;

«Ναι, πάρα πολύ! Με δυσκολεύει πολύ να βλέπω τον εαυτό μου και σίγουρα με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο να αποδεχθώ ότι είναι εντάξει αυτό που κάνω. Πάντα πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση, χωρίς αυτό να με στριμώχνει ιδιαίτερα, αλλά πάντα νιώθω ότι υπάρχει χώρος να εκτελέσεις καλύτερα αυτό που καλείσαι να κάνεις», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved