Oι Έλληνες celebrities θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια - Oι φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία
Showbiz

Oι Έλληνες celebrities θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια - Oι φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία

Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έχουν χαραγμένη στη μνήμη τους την παιδική τους ηλικία και έχουν αναφερθεί με νοσταλγία σε αυτήν.

Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Λιάγκας, Ζέτα Μακρυπούλια, Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μερικοί από τους επωνύμους, οι οποίοι έχουν την παιδική φάση της ζωής τους ζωντανή στο μυαλό τους. Μάλιστα, έχουν εξομολογηθεί τι τους μένει ανεξίτηλο, με αναφορές σε στιγμές, οικογένεια και ξέγνοιαστες περιόδους.

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους του και του έχουν και εκείνοι. Την ίδια σχέση είχε με τον πατέρα του Γιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Ο Γιώργος υπεραγαπούσε τον πατέρα του, στην αγκαλιά του οποίου ποζάρει στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δούκισσα Νομικού

Με τον αδερφό της

Η όμορφη παρουσιάστρια, που τον Σεπτέμβριο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, δηλώνει χαζομαμά και πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, τότε που ο αδελφός της την τάιζε με το μπιμπερό! «Να γιατί θέλω πολλά παιδιά! Τα κάνουν όλα μόνα τους;», σχολίασε χαριτολογώντας.

Βασιλική Ανδρίτσου

Βασιλική Ανδρίτσου

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο απέκτησε το πρώτο της παιδί, μια πανέμορφη κορούλα, μιλά με νοσταλγία για τα παιδικά της χρόνια. "Πέρασα ωραία παιδικά χρόνια. Ημουν πολύ κοινωνικό παιδί, αλλά στο σχολείο μιλούσα συνέχεια και αυτή ήταν η μόνιμη παρατήρηση που έκαναν οι δάσκαλοι στους γονείς μου.

Δεν έχω παίξει σε αλάνες ή στον δρόμο. Προτιμούσα να φτιάχνω φανταστικές ιστορίες και να υποδύομαι τους ήρωες τους. Δεν προκαλούσα εντάσεις ούτε στο σπίτι, ούτε στο σχολείο, αλλά ήμουν ένα δυναμικό παιδί», έχει δηλώσει π ηθοποιός για τα παιδικά της χρόνια, ενώ έχει μιλήσει και για τους γονείς της «Οι γονείς μου μου έβαζαν όρια, αλλά δεν ήταν καθόλου αυστηροί».

Μυριέλλα Κουρεντή

Μυριέλλα Κουρεντή

Η ηθοποιός δηλώνει λάτρης των social media, αφού καθημερινά ανεβάζει πολλές στιγμές από τη ζωή της. Η ίδια μπορεί να δηλώνει ηθοποιός, όμως της αρέσει πολύ να τραγουδά αλλά και να χορεύει σαν μικρό παιδί. Μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram η Μυριέλλα γυρίζει τον χρόνο πίσω και τη βλέπουμε να ποζάρει χαριτωμένα στον φακό.

Ζέτα Μακρυπούλια

Και ως παιδί και με τη μαμά της

Η ηθοποιός, που φέτος παρουσιάζει το «Ρουκ Ζουκ» και το «Final 4» στον ΑΝΤ1, μπορεί να αποτε­λεί το επίκεντρο της προσο­χής όπου εμφανίζεται, αλλά έχει δηλώσει ότι στην παιδι­κή της ηλικία ήταν εσωστρεφής. «Ημουν πο­λύ κλει­στό παιδί... Ημουν πάρα πολύ χαμηλών Γόνων από μικρή. Δεν ήμουν από τα παιδιά που έκαναν ατασθαλίες, από τα παιδιά εκείνα που έφευγαν από το σπίτι τους και γύριζαν την επόμενη μέρα, δεν ικανά τέτοια πράγματα».

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη είναι η μικρούλα

Η παρουσιάστρια, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Ευτυχισμένα και πολύ χαρούμενα. Αυτά τα παιδικά χρόνια που θα ήθελα να έχουν και τα παιδιά μου. Είναι βέβαια πολύ δύσκολο, καθώς μεγάλωσα παίζοντας στις αλάνες. Παίζαμε με τους φίλους μου στον δρόμο. Αυτό για εμένα είναι ευτυχία. Εχω φίλους μέχρι σήμερα από εκείνα τα χρόνια. Δεν ήμουν στη γενιά του internet ως παιδάκι».

Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη

Μια φωτογραφία από την δική της ηλικία πόσταρε από καιρό η Κατερίνα Ζαρίφη στον προσωπικό της λαριασμό στο instagram, με σκοπό να μοιραστεί με τους διδικτυακούς φίλους στιγμές από τότε που ήταν παιδί. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής «Μεσημέρι #yes» από μικρή φαινόταν με τι θα ασχοληθεί, αφού στη φωτογραφία ποζάρει δίπλα να πικάπ φορώντας ακουστικά και επιλέγοντας μουσική.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία ή την εφηβεία παρέα με φίλους του και, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο Δημήτρης συχνά αναπολεί εκείνες ης ημέρες της παιδικής ανεμελιάς.

Μπέτυ Μαγγίρα

Μπέτυ Μαγγίρα

Μπορεί να είναι μια από τις εντυπωσιακότερες ηθοποιούς στην Ελλάδα, αλλά όταν ήταν μικρή είχε άλλη εντύπωση για τον εαυτό της. Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Ξάνθη.

«Εχω ζήσει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Μικρή είχα στραβισμό. Δεν με έλεγες όμορφο παιδί», έχει σχολιάσει σε δηλώσεις της στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved