Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω καεί στο χυλό»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω καεί στο χυλό»

Kιόμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αρκετά καχύποπτη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που αποφεύγει να αναφέρεται στα προσωπικά της ζητήματα, ενώ ακόμη δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι το κεφάλαιο παρουσίαση δεν έχει κλείσει για εκείνη.

Κρατάς μυστικό...;

Στη ζωή μου; Δεν μου παίρνεις λέξη, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα μου πάρεις λέξη για τους άλλους, ποτέ, πουθενά. Αν είναι κάτι προσωπικό, ακόμα και αν δεν μου πεις την κλασική ατάκα «Σε παρακαλώ, δεν θέλω να το πεις πουθενά», δεν θα το πω. Πολλές φορές έχω βρεθεί να ακούω σε παρέες: «Έμαθα αυτό...» κι εγώ κάθομαι και κοιτάζω, δεν λέω τίπο­τα και ας το γνωρίζω από πέρυσι. Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω «καεί στο χυλό», οπότε «φυσάω και το γιαούρτι». Είμαι πολύ καχύποπτη, γενικά, δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν το λέω πουθενά.

Έχεις τα γυρίσματα, το θέατρο... όταν σου μένει ελεύθερος χρόνος, τι κάνεις για σένα;

Επειδή είναι ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, τα γυρίσματα δεν είναι καθημερινά, είναι δύο φορές την εβδομάδα, γκρουπάρονται, η παράσταση ανέβηκε, οπότε θα τελειώσουν οι πολύωρες πρόβες και θα μπούμε σε ένα πιο ήρεμο πρόγραμμα. Το τρέξιμο είναι συνεχόμενο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, έτσι είναι τα πράγματα. Για μένα, αυτόν τον καιρό, κάνω ό,τι προλαβαίνω και δεν είναι πολλά. Γενικότερα, βρίσκω χρόνο, άμα θέλει κάποιος, μπορεί να τα κάνει όλα μια χαρά.

Δεν μπορούν όλα να έχουν το ίδιο ποσοστό και αυτά τα ποσοστά αλλάζουν μήνα με το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες. Με μια σωστή οργάνωση χρόνου γίνονται όλα, τα δικά μου, των παιδιών οι υποχρεώσει, όπως και της δουλειάς. Χρειάζεται πρόγραμμα. Βέβαια, μου λείπει το στοιχείο του αυθορμητισμού, να πω ότι θα κάνω, κάτι χωρίς να το έχω προγραμματίσει, αυτό δεν γίνεται.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω καεί στο χυλό»

Η παρουσίαση σου λείπει;

Αυτό που κάνω τώρα με καλύπτει και με γέμιζε πολύ. Στο μέλλον μπορεί να προκύψει κάτι με την παρουσίαση, μου αρέσει κι αυτό το είδος στο χώρο. Δεν πιστεύω ότι έχω τελειώσει με την παρουσίαση. Τώρα, με σίριαλ και θέατρο, δεν θα μπορούσα ούτε να το σκεφτώ.

Η συντροφικότητα;

Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική.

Κάποιες στιγμές αφήνεις την αίσθηση ότι παίζεις ένα «κρυφτό» με τη δημοσιότητα, σε θέματα που αφορούν στα προσωπικά σου...

Ναι, καμιά φορά μπορεί να το νιώσω κι αυτό, αλλά γενικότερα στην προσωπική ζωή μου, μου αρέσει το σπίτι, δεν θέλω να βγαίνω και να βροντοφωνάζω στους δρόμους το οτιδήποτε. Ό,τι θέλω να κάνω το κάνω, απλώς είμαι χαμηλών τόνων, δεν είμαι πολύ του έξω, τρέχω συνέχεια όλη μέρα, οπότε είναι καλές η ηρεμία και η ησυχία. Όταν βρίσκομαι σε μια σχέση, κάπως έτσι κινούμαι, οπότε δεν καταπιέζομαι ιδιαίτερα.

Το να μην εκθέτεις τις σχέσεις σου και να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκαλεί διπλό ενδιαφέρον;

Ούτε καν, δεν έχω σκεφτεί ποτέ το πώς μπορώ να χειριστώ κάτι για κάτι άλλο. Κάνω ό,τι θέλω, όπως το αισθάνομαι και το πιστεύω, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με σχέδιο. Στο κομμάτι της προσωπικής ζωής δεν με ενδιαφέρει να το επικοινωνώ, να το επιδεικνύω, ούτε να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό. Έχω δύο παιδιά και είναι πολύ σοβαρό αυτό για μένα, έτσι είμαι πολύ προσεκτική... Αλλά και παιδιά να μην είχα, πιστεύω ότι έτσι θα ήμουν πάλι. Είμαι καχύποπτη, δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, εμπιστεύομαι λίγους ανθρώπους και δύσκολα.

Τα παιδιά σου γνωρίζουν τι συμβαίνει στη ζωή σου;

Ναι, τα παιδιά μου γνωρίζουν και αυτό γιατί δεν θα ήθελα ποτέ να διαβάσουν, να δουν κάτι ή να ακούσουν, ακόμα και αν είναι ψευδές, ώστε να βρεθούν μπροστά σε κάτι τέτοιο, χωρίς να έχουν καμία γνώση. Πάντα είμαι ένα βήμα πιο μπροστά στο τι γνωρίζουν τα παιδιά μου για το τι συμβαίνει με μένα, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved