Γιώργος Παρτσαλάκης: Η δήλωση για συναδέλφους του που θα συζητηθεί
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η δήλωση για συναδέλφους του που θα συζητηθεί

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε τη δική του γνώμη για συναδέλφους του που ενώ δεν μπορούν συνεχίζουν να παίζουν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε περιστατικό που είδε ο ίδιος και του δημιούργησε μια άποψη που θέλει να υιοθετήσει. Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι μετά τη λήξη της καριέρας του θα εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και τον ρόλο της συντροφικότητας στη ζωή του.

Η προσωπική σου ζωή;

Η προσωπική μου ζωή δεν με αφορά καθόλου. Είμαι καλά, όταν θα κλείσω κι αυτόν τον «κύκλο», το θεα­τρικό... γιατί δεν θέλω να είμαι πάνω στη σκηνή να σέρνομαι και να με κουβαλάνε,..

Αναφέρεσαι στο χρόνο που θα αποχωρήσεις από την υποκριτική;

Έχω κλείσει τα 68, που σημαίνει... όσο αντέξω και όσο είμαι καλά, γιατί αν δεν είμαι καλά εγώ, δεν ανεβαί­νω στη σκηνή. Το πόσα χρόνια έχω ακόμα το ξέρει ο θεός. Εγώ θέλω να πάω στο σπιτάκι μου, στην Κρήτη, ν' αράξω. Δεν θέλω να πεθάνω στο «σανίδι», δεν πιστεύω σ' αυτό.

Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μακριά από τη δου­λειά σου;

Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο, εκεί γεννήθηκα, είναι το σπίτι που με­γάλωσα, μέχρι τα 18 μου... Αυτό που λέγαμε παλιά, ότι πεθαίνουμε επάνω στη σκηνή, δεν το πιστεύω, με την έννοια ότι ο θεατής δεν μπορεί να περνάει τη «δοκιμασία» από κάτω, να αναρωτιέται: «θα τα πει... δεν θα τα πει... θα πέσει... δεν θα πέσει...», αυτό εί­ναι εγκληματικό.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε τη δική του γνώμη για συναδέλφους του που ενώ δεν μπορούν συνεχίζουν να παίζουν.

Το έχεις δει να συμβαίνει σε συναδέλφους σου;

Ναι, αλλά δεν θα αναφέρω όνομα. Όταν νιώθεις ότι συμβαίνει αυτό, είναι πολύ καλύτερα να πεις: «Δεν δουλεύει καλά, τα πόδια δεν πάνε καλά, άρα άσ' το και την... κάνουμε». Αυτό πρέπει να το καταλαβαίνει ο καλλιτέχνης.

Στην Κρήτη θα πας να μείνεις μόνος σου;

Θέλω να πάω στο σπίτι μου, δεν είναι απομόνωση. Ξέρεις τι είναι να έχω το μπαχτσέ μου μπροστά, να φυτεύω, να ψαρεύω...

Το θέμα της συντροφικότητας το έχεις αποκλείσει;

Το έχουμε κλείσει αυτό, μόνος μου είναι πολύ ωραία, είναι εξαιρετικά. Αν προκύψει κάτι, μια σύ­ντροφος και γίνει ένα «κλικ», είμαι «μέσα», αλλά πρέπει να προ­κύψει. Η συντροφικότητα του να εί­μαστε μαζί, για να κάνει τσάι ο ένας στον άλλο, δεν με αφορά.

Θέλεις να ερωτευτείς;

Ναι, θέλω να ερωτευτώ, να εί­μαι καλά με έναν άνθρωπο, γιατί αλλιώς δεν με ενδιαφέ­ρει, τι να το κάνω;

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved