Θέατρο Αθηνά:«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»: Χαμός στην παράσταση της χρονιάς μετά την πρεμιέρα (photos)
Showbiz

Θέατρο Αθηνά:«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»: Χαμός στην παράσταση της χρονιάς μετά την πρεμιέρα (photos)

Θέατρο ΑθηνάHappy Birthday ΕΛΛΑΣ»: Tις παλιές του δόξες γνωρίζει και πάλι το ελληνικό θέατρο μετά την πρεμιέρα της παράστασης της χρονιάς που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά. 

Ανανεωμένη, εντυπωσιακή και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, η μεγάλη diva του ελληνικού θεάματος, Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι αποφασισμένη φέτος να κάνει το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση να περάσει μοναδικά. Άλλωστε είναι κάτι που ξέρει να κάνει καλά, γι’ αυτό άλλωστε έχει κι αυτήν την πολύχρονη πορεία.

Όπως πάντα λαμπερή.

Είναι η πρώτη διδάξασα στα show και βλέποντάς την, εύκολα μπορεί να πει κανείς γιατί Ωνάσης και Νιάρχος υποκλίνονταν στο ταλέντο και την αύρα της.

Φέτος, υποκλίνονται μπροστά της όλοι οι θεατρόφιλοι που σπεύδουν να παρακολουθήσουν μία πραγματικά ενδιαφέρουσα παράσταση που προσφέρει γέλιο αλλά και προβληματισμό.

Σε μία υπέροχη καλλιτεχνική συνύπαρξη με τον Γιάννη Ζουγανέλη, η αγαπημένη αρτίστα κάνει το κοινό που την παρακολουθεί να διασκεδάσει αλλά και να σκεφτεί με ευθύνη το σήμερα και τα προβλήματα της καθημερινότητας των Ελλήνων.

Αξίζει να δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή θεατρική παραγωγή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved