Φώτης Σεργουλόπουλος: «Περάσαμε μια φάση λίγο φτηνής τηλεόρασης» (Photos)
Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Περάσαμε μια φάση λίγο φτηνής τηλεόρασης» (Photos)

Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με το «Divided» και μάλιστα στη δύσκολη μεσημβρινή ζώνη.

Ο παρουσιαστής μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και για το αν και πόσο τον απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Σου έλειψε η τηλεόραση αυτά τα τρία χρόνια που βρέθηκες εκτός;

«Μου έλειψε μόνο και μόνο γιατί είναι πολύ ωραία δουλειά. Ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση γιατί μου αρέσει αυτή η δουλειά. Δεν μου βουλώνει όμως άλλες τρύπες. Πέρασα πολύ κα­λά σε αυτή την παύση. Ασχολήθη­κα με την οικογένεια μου».

Τη βρήκες διαφορε­τική; «Η τηλεόραση και όσο ήμουν σε αυ­τήν, αυτά τα 20 χρόνια, είχε πολλές διακυμάνσεις, όχι μόνο πάνω κάτω, αλλά και δεξιά αρι­στερά. Και είναι λογικό αυτό, όταν, ας πούμε, υπάρχει μια τάση στο εξωτερικό, να έρχε­ται και εδώ. Μπορεί τη μία σεζόν να έχουμε περισσότερα ριάλιτι ή περισσότερα τάλεντ σόου ή παιχνίδια. Συμβαίνει αυτό και είναι λο­γικό να συμβαίνει. Εγώ βρήκα την τηλεόραση όπως την ήξερα».

Τι δεν θα έκανες ξανά στην τηλε­όραση;

«Περάσαμε μια φάση λίγο φτη­νής τηλεόρασης. Όταν δεν έχεις λεφτά, πας να κάνεις πράγματα που δεν είναι πολύ δημιουργικά. Και εγώ το έχω κάνει. Όταν κά­νεις μια εκπομπή και αναπαράγεις εικόνα άλλου, κάνεις φτηνή τηλεό­ραση. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω σχολιαστική εκπομπή».

Σε όλα αυτά τα χρόνια της κα­ριέρας σου υπήρξε κάποια εκπο­μπή στην οποία είχες μεγαλύτε­ρο άγχος;

«Το 2007, στον Alpha πάλι, ήταν η πρώτη φορά που με τη Μαρία αποφασίσαμε να κάνουμε πρότα­ση για τη μεσημβρινή ζώνη. Εκεί μέχρι τότε είχε επαναλήψεις, κά­τι "σαπούνια", κάτι τηλενουβέλες. Και μπαίνουμε και κάνουμε το "Σιγά μην κάτσω να σκάσω". Ήταν από τις εκπομπές που δεν είναι το καλύτερο μου. Δεν είχαμε προηγούμενο και δεν το κάναμε και κα­λά. Εκεί είχα άγχος».

Η μεσημβρινή ζώνη είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές...

«Έχω κάνει όλες τις ζώνες. Πά­ντοτε έχει ανταγωνισμό και είχε... κανόνια. Αυτό όμως είχε ένα εν­διαφέρον. Οταν κάναμε το πρωι­νό, απέναντι ήταν η Ελένη Μενεγάκη). Ποτέ δεν ήμασταν πρώτοι σε τηλεθέαση, όσο κι αν έχει μεί­νει στο μυαλό του κόσμου ότι το "Σαν στο σπίτι σας" του ΜΕGΑ ήταν εξαιρετικό. Σε αυτό βασί­στηκαν τα πρωινά μετά και έγι­ναν "ζευγάρια"».

Σε απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

«Η τηλεθέαση για μένα είναι κάτι που απασχολεί κυρίως το εμπο­ρικό κομμάτι ενός καναλιού και όχι τον ίδιο τον παρουσιαστή, ει­δικά έναν παρουσιαστή που δεν έχει να αποδείξει στον εαυτό του και στους τηλεθεατές αν αξίζει. Και μιλώ αυτή τη στιγμή για μέ­να, Όταν την αποζητάς την τηλε­θέαση, κάνεις λάθη. Κάνεις κακή τηλεόραση, πολλά λάθη, κινήσεις εντυπωσιασμού. Δεν είναι σωστό να κυνηγάς την τηλεθέαση όταν είσαι ο δημιουργός. Παραδίνου­με σημασία στην τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να κάνουμε κακή τη­λεόραση!», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved