Πέτρος Λαγούτης: «Δεν μπορώ να το βουλώσω στο άδικο» (Photos)
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Δεν μπορώ να το βουλώσω στο άδικο» (Photos)

Μπορεί ο Πέτρος Λαγούτης να εκφράζεται βλέποντας την αυλαία να ανοίγει, ωστόσο έχει περάσει από αρκετές δουλειές πριν ξεχωρίσει στην υποκριτική.

Έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, στο ταμείο εστιατορίου, ενώ στο παρελθόν επιχείρησε να ανοίξει το δικό του καφέ-μπαρ με τη Μυρτώ Αλικάκη.

Όταν καλείται να μιλήσει για τις εργασιακές κακοτοπιές που μπορεί κάποιος να συναντήσει, απαντάει:


«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στη δουλειά έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα σου. Είναι στοιχεία σου που καλείσαι ορισμένες φορές να χαλιναγωγήσεις. Στη δική μου περίπτωση ήταν ο αυθορμητισμός. Παλαιότερα αυτό που σκεφτόμουν το έλεγα μπαμ. Ε, αυτό το μπαμ πολλές φορές παρεξηγείται! Δεν αρέσει. Ειδικά σε νεότερες ηλικίες. Στα πρώτα μου βήματα κακοφαινόταν. Κάποιος μπορεί να σκεφτόταν “Σιγά, ποιος είναι ο πιτσιρικάς που θα μιλήσει έτσι;”. Με τα χρόνια λοιπόν έμαθα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Δεν μπορώ βέβαια να το βουλώσω στο άδικο. Απλώς βρήκα τρόπους να λέω αυτό που θέλω και να μην παρεξηγείται».


Ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να μαθαίνει να προσαρμόζεται με ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά οι απόψεις και τα λεγόμενά του έχουν μια γοητευτική και συνάμα επαναστατική χροιά.


«Υπήρχε κάτι το επαναστατικό μέσα μου, ωστόσο την εφηβεία νομίζω ότι την πέρασα μεγαλύτερος. Πιστεύω γενικά ότι οι άντρες ενηλικιωνόμαστε, αν ενηλικιωθούμε, πολύ αργότερα σε σχέση με εσάς τις γυναίκες. Για να καταλάβεις, την πρώτη μου επανάσταση την έκανα στα 22, που άφησα το πανεπιστήμιο – φοιτούσα στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ήμουν στο τέταρτο έτος και είχα περάσει τα περισσότερα μαθήματα. Περίπου 47 από τα 56. Σχεδόν έναν χρόνο πριν από το πτυχίο είπα ότι θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Σκέφτηκα ότι και να μην πετύχω ως ηθοποιός, θα κάνω κάτι άλλο, όχι αυτό που σπουδάζω.


Έτσι, λοιπόν, δεν πήρα το πτυχίο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς μου. Είπα το ψεματάκι μου, ότι θα τα περάσω τα μαθήματα και θα πάρω το πτυχίο. Πήγα στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και ξεκίνησα σχεδόν αμέσως να δουλεύω, οπότε δεν υπήρχαν αντιδράσεις. Είδαν ότι είναι μια επιλογή που μου βγήκε. Μετά ήρθαν τόσο πολλά στη ζωή μου. Παντρεύτηκα με τη Μυρτώ, κάναμε παιδιά και η ζωή έτρεχε…», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved