Δανάη Παππά: «Ο χαρακτήρας και η δουλειά είναι αυτά που «ανοίγουν» πόρτες» (Photos)
Showbiz

Δανάη Παππά: «Ο χαρακτήρας και η δουλειά είναι αυτά που «ανοίγουν» πόρτες» (Photos)

Νέα, ευγενική, φρέσκια και με ήσυχο προφίλ, η Δανάη Παππά παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, μας καθηλώνει με τον επαγγελματισμό της, την εσωτερική ομορφιά της και την αστείρευτη όρεξη της να εδραιωθεί αξιοκρατικά σε έναν νέο για εκείνη επαγγελματικό χώρο, στον οποίο όμως ξεχώρισε από νωρίς και, απ' ό,τι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, έχει καταφέρει να τον κερδίσει.

Στο τηλεοπτικό της ξεκίνημα δέχτηκε βλέμματα αμφισβήτησης καθώς δεν είχε υποκριτικό background;


«Σίγουρα υπήρχαν διάφορες αντιδράσεις, άλλες θετικές άλλες όχι τόσο. Δεν είμαι όμως ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ηθοποιός χωρίς υποκριτικές σπουδές. Το θέμα είναι ο καθένας που θα βρεθεί στη δική μου θέση να μην αφήσει τα αρνητικά σχόλια να τον πάρουν από κάτω και να προσπαθεί καθημερινά να γίνει καλύτερος»

Πώς είναι να γίνεται πρωταγωνίστρια στα 20;

«Σου ανοίγει ορίζοντες. Μεγαλώνεις απότομα και καλείσαι να τα βγάλεις πέρα χωρίς βοήθεια. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα μεγάλο δώρο αυτή η ευκαιρία που μου δόθηκε, όμως την άρπαξα και την εκμεταλλεύτηκα όσο πιο πολύ μπορούσα»


Συνέβαλε η εξωτερική εμφάνιση στο ξεκίνημα της;

«Η εξωτερική εμφάνιση είναι πραγματικά μια μεγάλη παγίδα. Μπορεί κάποιος να σου δώσει μια ευκαιρία, αν όμως δεν έχεις τον χαρακτήρα και τη δύναμη να τα καταφέρεις, θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Δε ν πιστεύω ότι συνέβαλε" η εξωτερική εμφάνιση στο ξεκίνημα μου. Εξάλλου, είναι ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που δεν διάλεξα να το έχω. Ο χαρακτήρας και η δουλειά είναι αυτά που «ανοίγουν» πόρτες»


Τι της δίδαξε η επιτυχία της σειράς Το Τατουάζ;

«Το ότι πρέπει να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα και να μην επαναπαύεσαι»


Παρ' όλα αυτά, τολμά να τσαλακώνεσαι. Την φοβίζει αυτό ή είναι κάτι που συμβουλεύει να κάνουν όλοι οι νέοι ηθοποιοί;

«Το να τσαλακώνεσαι είναι κάτι τρομακτικό πριν το κάνεις, λόγω της έκθεσης και της αβεβαιότητας, και απολαυστικό μόλις πάρεις την απόφαση. Για εμένα δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από έναν άνθρωπο που τσαλακώνεται. Εκεί φαίνεται η πραγματική ομορφιά κάποιου. Όταν σπάσει τα· «καλούπια» του», λέει η ηθοποιός στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved