Αναστασία Παντούση: «Στη ζωή μου αυτή τη στιγμή κοιμάμαι και ξυπνάω με την Ιφιγένεια» (Photos)
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Στη ζωή μου αυτή τη στιγμή κοιμάμαι και ξυπνάω με την Ιφιγένεια» (Photos)

Οι τέχνες έχουν την υπε­ροχή ταυτότητα της ψευδαίσθησης. Η Αναστασία Παντούση όμως βιώνει απόλυτα ρεα­λιστικά τον κάθε χα­ρακτήρα που υποδύεται και τον «αγκαλιάζει» προστα­τευτικά, διότι αναγνω­ρίζει πόσο εύθραυστη μπορεί να γίνει η τεχνητής υποκριτικής.

Στον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο, ως Ιφιγένεια, στη δημοφιλή σειρά του Open tv Το Κόκκινο Ποτάμι, καταφέρνει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όπως η ίδια λέει, με την ωριμότητα και την ευγένεια που τη χαρακτηρίζουν, έχει ταυτιστεί μοναδικά με τον χαρακτήρα, που την εμπνέει και θεωρεί γυναικείο πρότυπο.


Μίλησε μας για τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στη νέα σειρά Το Κόκκινο Πoτάμι.

«Στη ζωή μου αυτή τη στιγμή κοιμάμαι και ξυπνάω με την Ιφιγένεια. Νιώθω ότι έχω μια μεγάλη ευθύνη, πρώτα απ' όλα απέναντι στην ίδια. Είναι σαν να έχω κάτι πολύ εύθραυστο στα χέρια μου και θα κάνω τα πάντα για να το προστατέψω. Για μένα η Ιφιγένεια ήταν και είναι μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα που δεν μπορεί να τη σταματήσει τίποτα, παρά μόνο ο θάνατος. Είμαι ευγνώμων στον κ. Μανουσάκη που με εμπιστεύτηκε γι' αυτό τον ρόλο και είναι δίπλα μου συνεχώς σε αυτό το μοναδικό ταξίδι»


Όταν ξεκίνησες να πρωτοανακαλύπτεις την Ιφιγένεια, υπήρξαν κάποια σημεία της που τα «φοβήθηκες» αλλά και άλλα που βρήκες ότι έχεις κοινά;

«Να φοβηθώ όχι, άλλωστε δεν μου το επέτρεψε και ο ίδιος ο χαρακτήρας. Από την πρώτη στιγμή με άγγιξε πολύ και προσπαθώ να μην της στερήσω τίποτα και να αποδώσω όλα τα στοιχεία και τις ευαισθησίες της. Αν έχουμε κάτι κοινό, σίγουρα αυτό είναι το πείσμα και η επιμονή της. Η Ιφιγένεια αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμένα»

Έχεις αισθανθεί ποτέ ανταγωνισμό ή ζήλια στη δουλειά;

«Ο ανταγωνισμός υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως το έχω αισθανθεί στο παρελθόν, αφήνοντας το να με επηρεάσει. Μετέπειτα, όμως, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που κάνουν αυτό το επάγγελμα επειδή, πραγματικά το αγαπούν και τους γεμίζει, αφήνοντας πίσω κάθε μορφής επιρροές που μπορούν να καταστρέψουν τη μαγεία να μοιράζεσαι μια σκηνή ή ένα πλατό»


Η εξωτερική εμφάνιση βοηθά ή μπορεί να φέρει εμπόδια στο ξεκίνημα μίας νέας ηθοποιού;

«Πάντα έχει να κάνει με τα θέλω, τους στόχους που βάζει κανείς και τον τρόπο που θα διαχειριστεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Η εξωτερική εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό, ένας «εξωτερικός» παράγοντας σε έναν πολύ εσωτερικό κόσμο. Το θέμα είναι πού θες ο ίδιος να σταθείς και πάνω σε τι θες να δουλέψεις. Αν αυτό που κάνεις το αγαπάς με όλη σου την ψυχή, προσπαθείς και δουλεύεις καθημερινά γι' αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο»


Είναι δύσκολα να ζεις από τη δουλειά σου;

«Υπήρξαν στιγμές που δυσκολεύτηκα. Αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αλλάξω επάγγελμα. Οι δυσκολίες είναι για να τις αντιμετωπίζουμε και να μας πηγαίνουν παρακάτω, ανάλογα με τα θέλω και τις προσδοκίες μας», λέει στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved